Ερμάν Έσσε: 66 μαθήματα καθημερινής σοφίας

«Η ζωή κάθε ανθρώπου είναι ένας δρόμος προς τον εαυτό του, το πρόπλασμα ενός δρόμου, το προσχέδιο ενός μονοπατιού. Κανένας άνθρωπος δεν έφτασε να είναι εντελώς ο εαυτός του, ωστόσο, οι πάντες φιλοδοξούν να το κατορθώσουν, άλλοι στα τυφλά, άλλοι µε περισσότερο φως, ο καθένας όπως μπορεί».

Συγγραφέας μύστης και άθελά του γκουρού εκατομμυρίων ανθρώπων, ο Έρμαν Έσσε προσφέρει τόσο στο μυθιστορηματικό, όσο και στο δοκιμιακό και ποιητικό του έργο οράματα και συμβουλές τεράστιας αξίας για µια ζωή απλή, σοφή και ουσιώδη.

Ο

Άλλαν Πέρσυ, συγγραφέας των µπεστ σέλερ Νίτσε: 99 µαθήµατα καθηµερινής φιλοσοφίας, Όσκαρ Ουάιλντ: 99 µαθήµατα σοφίας για μια ευτυχισμένη ζωή εδώ και τώρα και Το σκάφανδρο του αισιόδοξου, έχει συγκεντρώσει στο εμπνευσμένο αυτό βιβλίο μαθήματα σοφίας για τους αναγνώστες που αναζητούν προσανατολισµό και γαλήνη στην καθημερινότητά τους. Ξεκινώντας από τα λόγια του ίδιου του Έσσε, προσφέρει συγκρίσεις και παραλληλισμούς µε καθημερινές καταστάσεις στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η σοφία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα