Επιστροφή στο Απ. Νικολαΐδης με νίκη ο ΠΑΟ – Γκολ και θέαμα είχε η πρεμιέρα της Superleague

Τα γκολ έπεσαν… βροχή και στη δεύτερη μέρα της πρώτης αγωνιστικής της Superleague, με το ματς που τράβηξε τα βλέμματα των περισσότερων (όχι τόσο για το θέαμα) να είναι αυτό του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό, με τελικό σκορ 2-0 και την επιστροφή των «πράσινων» στη «Λεωφόρο» να στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Ανώτερος

χωρίς να εντυπωσιάσει

Η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό. Το σκορ άνοιξε νωρίς, όταν ο Κουτρουμπής κέρδισε πέναλτι από τον Δάρλα, λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Νάνο ήταν εκείνος που κλήθηκε να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι η οποία ήταν εύστοχη και άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια, παρά το γεγονός πως οι παίκτες και των δύο ομάδων έδειχναν διάθεση για δημιουργία φάσεων, το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Λαγό και τον Καρέλη, χωρίς επιτυχία.

Στο 19ο λεπτό, ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που απείλησε με επικίνδυνη μπαλιά του Μπόγιοβιτς, ενώ ο Σίλντεφελντ έδιωξε σε κόρνερ. Λίγο αργότερα, και πάλι με τον ίδιο παίκτη, η ομάδα του Αγρινίου προσπάθησε, ανεπιτυχώς , να φέρει το σκορ στα ίσα.

Στο 51’ λεπτό ο Δάρλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες και το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού ήταν πλέον και αριθμητικό. Έτσι, ο Μπεργκ εκμεταλλευόμενος τα κενά στην άμυνα και μετά δημιουργία και μπαλιά του Μαρινάκη, διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μερικές ακόμη φάσεις, τις οποίες δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ και έτσι πήρα το πρώτο τρίποντο νίκης για τη φετινή σεζόν.

Απόλλωνας – Άρης 2-1

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Απόλλωνα στην πρώτη εθνική καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη με 2-1.

Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Κόρμος, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρά το γεγονός πως στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός είχε κατευνάσει, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σκόραρε για δεύτερη φορά, με τον Πετρόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα, ο Άρης με τον Αγγελούδη κατάφερε να κάνει το 2 -1, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το «κάτι παραπάνω» για να φτάσει στην ισοπαλία.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννενα 3-3

ΟΦΗ – Πανιώνιος 0-0

Λεβαδειακός – Πανθρακικός 2-2

Keywords
Τυχαία Θέματα