Ένας ροφός 19 κιλών στη Βουλή

Μια φωτογραφία κυκλοφορούσε από κινητό σε κινητό σε επιλεγμένους βουλευτές την ώρα της συζήτησης στη Βουλή για την ασφάλεια, τη στιγμή που γινόταν λόγος για τη μικρή διαφορά μεταξύ βαριοπούλας και Καλάσνικοφ.

Ηταν μια φωτογραφία που απεικόνιζε τον υπουργό Αμυνας Π. Καμμένο να κρατά με καμάρι έναν τεράστιο ροφό, βάρους 19 κιλών. Και μάλιστα όχι απλώς να

τον κρατά αλλά και να του ανοίγει το στόμα, όπως βλέπουμε καμιά φορά σε ταινίες με καρχαρίες.

Οι πιο μυημένοι φίλοι του υπουργού ελάμβαναν εξτρά ενημέρωση ότι η φωτογράφιση και συνεπώς το ψάρεμα έγινε την προηγούμενη ημέρα. Το θέμα του ψαρέματος και η απόπειρα της κυβέρνησης να φορολογήσει τους ερασιτέχνες αλιείς φαίνεται πως εκνεύρισαν τον κ. Καμμένο, ο οποίος φρόντισε προτού εισέλθει στην αίθουσα της Ολομέλειας να το συζητήσει με τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος δεν ήθελε και πολύ να εκνευριστεί με την απόπειρα αυτή και έδινε συγχαρητήρια στον υπουργό Άμυνας γιατί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ στάθηκαν εμπόδιο να ψηφιστεί αυτή η τροπολογία.

Α, να μην το ξεχάσω. Οι «τυχεροί» που πήραν στα κινητά τους τη φωτογραφία με τον ροφό είχαν εντολή να μην την αφήσουν να διαρρεύσει. Να μην τη στείλουν δηλαδή σε δημοσιογράφους. Ορισμένοι δεν κατάλαβαν καλά την εντολή και την έδειχναν ακόμη και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ.

The post Ένας ροφός 19 κιλών στη Βουλή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα