«Εμφύλιος» στους Λεπέν: Ο σκύλος του πατέρα σκότωσε την γάτα της κόρης

Απαρηγόρητη είναι η σταρ της γαλλικής ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν μετά από την απώλεια της αγαπημένης της γάτας και θα μετακομίσει στο σπίτι του πατέρα της για να την παρηγορήσει.

Η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου λύγισε όταν άκουσε από τα χείλη του κτηνιάτρου ότι δεν μπορεί να σώσει την γάτα της (γάτα Βεγγάλης) που δέχτηκε μία γερή δαγκωματιά από ένα ντόμπερμαν. Για να συνέλθει από τον θάνατο της γάτας της, η Μαρίν θα μετακομίσει στο σπίτι του πατέρας της, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Closer.

Αυτό

που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι η γάτα της Λεπέν δεν δαγκώθηκε από ένα τυχαίο σκύλο αλλά από το ντόμπερμαν που προσέχει τον πατέρα της, Ζαν Μαρί Λεπέν. Την ίδια ώρα, το περιοδικό «L΄Express» σχολιάζει πως, η επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Μετώπου έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες της, ωστόσο, παραμένει άγνωστο, πόσο θα μείνει φιλοξενούμενη στο σπίτι του πατέρα της.

Η οικία του Ζαν Μαρί Λεπέν είναι αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει και τους δύο ενώ το σπίτι της Μαρίν δεν θα μείνει ακατοίκητο. Η ετοιμόγεννη ανιψιά της, Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν θα μετακομίσει στο συγκεκριμένο σπίτι μαζί με τον σύζυγο της.

The post «Εμφύλιος» στους Λεπέν: Ο σκύλος του πατέρα σκότωσε την γάτα της κόρης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα