Εικόνες – σοκ: Οι τζιχαντιστές πέταξαν από επταώροφο κτίριο γκέι άνδρα

12:13 3/2/2015 - Πηγή: KoolNews

Τα κάνουν και τα… καμαρώνουν. Αυτή είναι η διαφορά των τζιχαντιστών από άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις ή εγκληματικές συμμορίες. Συνηθίζουν να απαθανατίζουν τις κτηνωδίες τους με σε φωτογραφίες ή βίντεο, το έχουν βίτσιο να υπάρχουν ντοκουμέντα. Όπως η τελευταία με έναν άνδρα γύρω στα 50, που πλήρωσε με τη ζωή του το γεγονός ότι είχε ομοφυλοφιλική σχέση.

Οι άνδρες του ISIS τον έκριναν ένοχο και τον τιμώρησαν παραδειγματικά. Του έκλεισαν τα μάτια, τον έβαλαν σε μία καρέκλα, και τον πέταξαν στο κενό από το υψηλότερο

σημείο της συριακής πόλης Tal Abyad, μια ταράτσα επταώροφης πολυκατοικίας.

Ο άνδρας έπεσε στο έδαφος, αλλά ως εκ θαύματος επέζησε της πτώσης. Ένας άνδρας με στρατιωτικά ρούχα τον πλησίασε για να ελέγξει αν ζούσε.

Όταν διαπίστωσε πως δεν είχε πεθάνει, το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να του πετάει πέτρες. Πέθανε λίγο αργότερα από τα τραύματά του.

Το περιστατικό κατήγγειλε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλά έτσι και αλλιώς κυκλοφόρησαν οι σχετικές φωτογραφίες από τη νέα φρικιαστική εκτέλεση της οργάνωσης.

Τον περασμένο μήνα, δύο άνδρες που επίσης είχαν κριθεί ένοχοι από τους τζιχαντιστές ως ομοφυλόφιλοι, έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους, όταν τους πέταξαν από πολυκατοικία. Ακόμα δύο, βασανίστηκαν μέχρι θανάτου, όταν τους έδεσαν σε γέφυρα και τους άφησαν εκεί, να πεθάνουν.

Τον Δεκέμβριο του 2014, ακόμη ένας άνδρας δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο από τους τζιχαντιστές στο Ιράκ, κατηγορούμενος ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Οι ποινές είναι το αποτέλεσμα «δίκης» που προηγείται και μετά την καταδίκη ο καταδικασθείς οδηγείται στο κέντρο της πόλης για να τιμωρηθεί. Αγόρια κάθε ηλικίας ενθαρρύνονται, ώστε να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στις τιμωρίες.

Ο θάνατος δια λιθοβολισμού επιβάλλεται σε κάθε γυναίκα ή άνδρα, που έχει διαπράξει μοιχεία.

The post Εικόνες – σοκ: Οι τζιχαντιστές πέταξαν από επταώροφο κτίριο γκέι άνδρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα