Έφοδος των ΕΚΑΜ στις φυλακές Κορυδαλλού

Αιφνιδιαστική έφοδος των ΕΚΑΜ και ανδρών της Ασφάλειας, παρουσία δύο εισαγγελέων έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής στις φυλακές Κορυδαλλού.

Δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί έκαναν εφόδους στην Α΄και την Δ΄ πτέρυγα, ήλεγξαν κελιά ποινικών και αντιεξουσιαστών κρατουμένων και μετήγαγαν 11 άτομα (σκληρούς ποινικούς και αντιεξουσιαστές) στο Μεταγωγών της Πέτρου Ράλλη.

Πληροφορίες λένε ότι από τους τρεις αντιεξουσιαστές, ο Παναγιώτης Ασπιώτης θα μεταφερθεί στις φυλακές Ναυπλίου,

ο Αντώνης Σταμπούλος στη Λάρισα και ο Παναγιώτης Μιχαλάκογλου στη Νιγρίτα Σερρών, σύμφωνα με το protothema.gr. Μάλιστα, υπάρχουν καταγγελίες κρατουμένων για βίαιη συμπεριφορά αστυνομικών ακόμη και ξυλοδαρμών ενώ οι φυλακές Κορυδαλλού παρέμειναν κλειστές μέχρι τις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η έκτακτη εισβολή των ΕΚΑΜ σε συγκεκριμένα κελιά του Κορυδαλλού έχει να κάνει με πληροφορίες που είχαν οι αρχές για περίεργη κινητικότητα και οργάνωση πιθανής στάσης στη φυλακή ακόμη και για σχέδιο απόδραση, ενώ κατασχέθηκαν και πολλά αυτοσχέδια μαχαίρια. Αξίζει δε να σημειωθεί πως η επιχείρηση έγινε με άκρα μυστικότητα, χωρίς να υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση, ενώ η όλη επιχείρηση που ξεκίνησε από τις 11:30 το βράδυ κράτησε μέχρι τις 7:30 το πρωί της Δευτέρας.

The post Έφοδος των ΕΚΑΜ στις φυλακές Κορυδαλλού appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα