Δολοφόνος προκαλεί: Καμαρώνω για one night stands και τα ναρκωτικά μου

Περήφανη για τα one-night stands που έχει κάνει, αλλά και για τα ναρκωτικά που έχει καταναλώσει, δηλώνει η Αμάντα Κνοξ, η οποία και κατηγορείται για τη δολοφονία της νεαρής, φοιτήτριας με την οποία και συγκατοικούσε. Κατηγορίες για την ίδια υπόθεση, αντιμετωπίζει και σύντροφός της.

Μιλώντας σε εκπομπή της Αμερικής, σχετικά με τη βιογραφία της, η οποία θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στην αγορά, η Κνοξ, ανέφερε πως το να καπνίζουν μαριχουάνα, ήταν τόσο συνηθισμένο φαινόμενο, για την ίδια και την παρέα της, που έμοιαζε «σαν να τρώγαμε μακαρόνια». Και όλα αυτά, συνέβαιναν, στο διαμέρισμά

της, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή, η 21χρονη συγκάτοικός της.

Παρά το γεγονός πως τα δύο άτομα, πέρασαν τέσσερα χρόνια στη φυλακή, η στιγμή της νέας εκδίκασης της υπόθεσης, είναι κοντά. Μέχρι εκείνη την ώρα, όμως, η Κνοξ, αναπολεί τις πρώτες εμπειρίες που είχε με τυχαίους άντρες, στα 20 της χρόνια, όταν και γυρνούσε όλη την Ιταλία. Μάλιστα, λίγο καιρό αργότερα, ήρθε και η πρώτη της επαφή με τα ναρκωτικά, τα οποία, όπως η ίδια δηλώνει, αγαπά πάρα πολύ και δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτά.

Η ιστορία του φονικού:

Η νεαρή Κέρτσερ, ζούσε στην Περούτζια, με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, ενώ το 2007, βρέθηκε στο κρεβάτι της ημίγυμνη και σφαγμένη στον λαιμό. Η 25χρονη Κνοξ, όπως και ο Ιταλός σύντροφός της, Ραφαέλ Σολεσίτο (29 ετών), πέρασαν τέσσερα χρόνια στη φυλακή, με την κατηγορία της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας, αλλά αποφυλακίστηκαν, όταν τα στοιχεία κατά τους, ανατράπηκαν το 2011.

Η άτυχη φοιτήτρια.

Τα δικαστικά τους μπλεξίματα, όμως, δεν τελείωσαν εκεί, Σε λίγο καιρό, θα έρθουν αντιμέτωποι με την επανεκδίκαση της υπόθεσης, καθώς, το ανώτατο εφετείο της Ιταλίας, μόλις τον περασμένο μήνα, ακύρωσε τις απαλλακτικές αποφάσεις που τους χάρισαν την ελευθερία.

Το γράμμα στη μητέρα της νεκρής κοπέλας:

Τον καιρό που ήταν στη φυλακή, η Αμάντα Κνοξ, έγραψε γράμμα προς τη μητέρα που θρηνούσε τον άδικο χαμό της κόρης της. Όμως, εκείνο δεν έφτασε ποτέ στα χέρια της. «Δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος που σκότωσε την κόρη σας. Λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια που βιώνετε, και συγγνώμη που έκανα τόσο πολύ καιρό για να σας το πω. Δεν είμαι εγώ εκείνη που σκότωσα την κόρη σας. Δεν είμαι εγώ εκείνη που σκότωσα την αδερφή σας. Έχω και εγώ αδερφές και μπορώ να καταλάβω τον θρήνο τον οποίο περνάτε αυτή τη στιγμή. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που έζησα μαζί της, ήταν τόσο καλή μαζί μου. Τη σκέφτομαι κάθε μέρα» ήταν τα λόγια στο γράμμα της.

Οι δικηγόροι της, τη συμβούλεψαν πως δεν θα ήταν καλή ιδέα να το στείλει, γιατί θα μπορούσε να κάνει κακό στην υπερασπιστική της γραμμή, καθώς, έμοιαζε σαν ένα παρακλητικό μέσο για τη μητέρα της νεκρής κοπέλας.

Keywords
Αναζητήσεις
αμαντα κνοξ
Τυχαία Θέματα