Δεν τον θέλουν στο ίδιο του το “σπίτι”

“Μαύρο πρόβατο” μέσα στο Facebook είναι ο Μαρκ Ζούγκεμπερκ, καθώς με τη μετοχή της εταιρίας να έχει πάρει τη κάτω βόλτα, πολλοί είναι που θα ήθελαν να φύγει!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα μεγάλο μυαλό στον κόσμο της τεχνολογίας. Κατάφερε και έκανε τα social media κομμάτι της καθημερινότητάς μας και το Facebook απαραίτητο. Και όταν πριν από τρεις μήνες έβαζε την εταιρία του στο αμερικανικό χρηματιστήριο

και οι μέτοχοι του μετατρέπονταν σε εκατομμυριούχους, όλοι λάτρευαν τον Μαρκ Ζούγκεμπερκ. Όμως σήμερα με την αξία της μετοχής να έχει πέσει στο μισό, κάποιοι κάνουν σχέδια για να τον διώξουν. 

Και οι πρώτες σκληρές κριτικές στο πρόσωπο του Ζούγκεμπερκ έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. «Υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση ότι ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, όσο ταλαντούχος κι αν είναι, δεν κάνει για διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων», δήλωσε ο Σαμ Χαμάντεχ, επικεφαλής της εταιρείας χρηματοοικονομικών ερευνών PrivCo. Ενώ ο δημοσιογράφους του MSNBC Τζο Σκάρμπορο τόνισε ότι «Το facebook χρειάζεται απελπισμένα έναν νέο ηγέτη που δεν φορά κουκούλα στη δουλειά του».

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως ως επιχειρηματίας ο Ζούγκεμπερκ δεν θεωρείται και από τους καλύτερους και πολλοί πιστεύουν ότι σύντομα θα τον αναγκάσουν σε παραίτηση. Γίνεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα