Δεν …της ήρθε κόλπος – Ανατομικό λάθος στερεί από 19χρονη κοπέλα να γευτεί τον έρωτα [εικόνα]

Σοκ υπέστη 19χρονη όταν πριν από δύο χρόνια ανακάλυψε ότι δεν πάσχει απλώς από μία πάθηση στο αναπαραγωγικό της σύστημα, αλλά δεν έχει... κόλπο.

Η Τζάκι Μπεκ πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο που λέγεται MRKH και δεν έχει αναπαραγωγικό σύστημα, δηλαδή κόλπο, μήτρα και τράχηλο. Άρα δεν μπορεί να κάνει σεξ και να αποκτήσει παιδιά.

Η 19χρονη ανακάλυψε το σύνδρομο όταν επισκέφτηκε ένα παθολόγο στην ηλικία των 17 λόγω του ότι δεν πονούσε η μέση της. Στη συνέχεια μιλώντας μαζί του, ανέφερε ότι δεν είχε έμμηνο ρήση και τελικά είχε το σύνδρομο: «Μόλις το έμαθα ένιωσα σαν φρικιό. Ποτέ δεν με έβλεπα διαφορετική από τις άλλες γυναίκες, δεν μπορούσαν να πιστέψω αυτό που άκουγα».

Αρχικά πίστευε ότι ο γιατρός της λέει ψέμματα αλλά μόλις της εξήγησε κατάλαβε τι συμβαίνει: «Μου είπε ότι ποτέ δεν θα έχω περίοδο, ούτε θα κάνω παιδιά και για να κάνω σεξ πρέπει να κάνω πρώτα εγχείρηση. Έφυγα με κλάματα. Ό,τι ονειρεύτηκα ξαφνικά διαγράφηκε από το μέλλον μου. Ήμουνα θυμωμένη, δεν ένιωθα αληθινή γυναίκα πια».

Στη συνέχεια πήγε σε ένα νοσοκομείο και μέχρι τώρα κάνει θεραπεία χρησιμοποιώντας διαστολείς σε διάφορα μεγέθη έτσι ώστε να δημιουργηθεί κόλπος και να μην χρειαστεί να κάνει εγχείρηση.

Η Τζάκι αντιμετωπίζει την κατάσταση θετικά και όταν γνωρίζει κάποιον του λέει απευθείας την πάθηση της και πιστεύει ότι όλο αυτό πού της συμβαίνει είναι μία ευκαιρία για να βρει τον ένα και μοναδικό άνδρα της ζωής της που θα την εκτιμήσει για τα ψυχικά της χαρίσματα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα