«Δεν θυμάμαι τίποτα, συγγνώμη»: Τι λέει ο Κλοντ Λέσι μέσα από τη φυλακή [βίντεο]

18:59 5/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Ο άνθρωπος που προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινή γνώμη με τον άγριο φόνο της γυναίκας του και την απαγωγή του παιδιού του μίλησε μέσα από τις φυλακές Χαλκιδικής.

Ο Κλοντ Λέσι, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ισχυρίστηκε ότι αγαπούσε την γυναίκα του και ποτέ δεν είχε γίνει βίαιος μαζί της. Ο ίδιος μάλιστα επιχείρησε να δημιουργήσει ένα άλλοθι για

τον εαυτό του λέγοντας πως υπήρξαν άλλοι άνθρωποι που μπήκαν ανάμεσα τους και συγκεκριμένα η οικογένεια της συζύγου του.

Για την ημέρα του εγκλήματος, ο Λέσι ισχυρίστηκε πως ήταν πιωμένος και μετά από τηλεφωνικό καβγά που είχε με την εικαστικό, γύρισε σπίτι του προκειμένου να μιλήσουν. Αυτό είναι και το τελευταίο πράγμα που θυμάται: «Εγώ θυμάμαι που μαλώσαμε στο τηλέφωνο και πήγα για να λύσουμε τα προβλήματα. Δε θυμάμαι τίποτα».

Μάλιστα, ο Λέσι δεν θυμάται να σκότωσε την γυναίκα του ωστόσο έχει μετανιώσει για ότι έγινε: «Έχω μετανιώσει. Ποιος θα ήθελε να κάνει τέτοιο πράγμα και μπροστά στα παιδιά... Εγώ ποτέ με τη λογική μου δε θα το κάνω. Ακόμα δεν το πιστεύω». Θέλει να ζητήσει συγγνώμη «πρώτα από όλα τα παιδιά μου που δυστυχώς κατάφερα να είναι ορφανά και από μάνα και από πατέρα. Για μένα ζει (η Λέλα). Δηλαδή είναι κάτι που δεν το πιστεύω».

Ο Λέσι περνούσε με τον Φοίβο δίπλα από τους αστυνομικούς!

Για τις 18 ημέρες που κρυβόταν, έχοντας αρπάξει τον 4χρονο γιο του Φοίβο, λέει ότι έμεναν σε τροχόσπιτα και αυτοκίνητα ή σε καλύβες. Το παιδί το είχε στην αγκαλιά του και περπατούσαν. «Έτρωγε φρούτα και κρέατα... Το παιδάκι δεν έχει μείνει ούτε μια μέρα χωρίς νερό, ούτε χωρίς τροφή, ούτε έχει κρυώσει».

«Του είχα πει ότι έκανα καβγά με τη μαμά σου και η αστυνομία με ακολουθεί για να με πιάσει». Ο Λέσι, λέει ακόμα ότι έτυχε να περάσουν ακόμα και δίπλα από αστυνομικούς, χωρίς να τους καταλάβουν! «Και από δίπλα περνούσαν (οι αστυνομικοί). Άμα με έβλεπαν θα με έπιαναν».

Ο Λέσι λέει από τη φυλακή, ότι ποτέ δεν συναντήθηκε με τον Αλέξη Κούγια; «Αυτό είναι στημένο. Εγώ δεν έχω καμία σχέση και δεν γνωρίζω. Εγώ δεν είχα τηλέφωνο. Αν είχα θα είχα παραδοθεί κιόλας» σχολιάζει.

The post «Δεν θυμάμαι τίποτα, συγγνώμη»: Τι λέει ο Κλοντ Λέσι μέσα από τη φυλακή [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα