Δεν θα κάνει μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

18:09 1/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο Παναθηναϊκός δεν θα εκμεταλλευτεί την τελευταία ημέρα των μεταγραφών καθώς δεν έχει βρεθεί η εξαιρετική περίπτωση επιθετικού…

Από την αρχή του καλοκαιριού οι κινήσεις που έκανε ο Παναθηναϊκός ήταν στοχευμένες και μετρημένες. Αφενός τα «πράσινα ταμεία δεν έχουν το… ρευστό για να πληρώνουν συμβόλαιο ποδοσφαιριστών πέραν του αρχικού προγραμματισμού και αφετέρου

ο Γιάννης Αναστασίου θέλει όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα κι όχι να βρίσκονται εκεί, απλά για να υπάρχουν.

Σε ό, τι αφορά την σημερινή, τελευταία, ημέρα των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει καμία κίνηση, κανενός είδους. Ο τραυματισμός του Μπεργκ, κλόνισε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός έψαχνε στην αγορά για έναν φορ ο οποίος να διαφέρει από αυτούς στο ήδη υπάρχον ρόστερ.

Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα βρήκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και επιπλέον αποκλείουν την περίπτωση να αποκτηθεί κάποιος ελεύθερος ποδοσφαιριστής, δεδομένο ότι για να αγωνιστεί θα χρειαστεί να περάσουν τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Συνεπώς, το κενό του Σουηδού θα καλυφθεί με ποδοσφαιριστές του ήδη υπάρχοντος ρόστερ, όπως ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος χάρισε τη νίκη στους «πράσινους» με τον Πανιώνιο το βράδυ της Κυριακής.

The post Δεν θα κάνει μεταγραφές ο Παναθηναϊκός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα