Δάκρυα, μοιρολόγια και κατάρες στην κηδεία του 3χρονου που ζεματίστηκε σε καυτό νερό [βίντεο]

Με δάκρυα, μοιρολόγια και κατάρες για τους βασανιστές του, έγινε η κηδεία του αδικοχαμένου τρίχρονου αγοριού που εξέπνευσε μετά από εκτεταμένα εγκαύματα που είχε σε όλο του το σώμα λόγω βασανισμού που είχε υποστεί από την ίδια του την μητέρα.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών του Ηρακλείου Κρήτης ενώ ήταν ήδη νεκρό. Το παιδάκι είχε υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα από καυτό νερό.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η κηδεία του αδικοχαμένου παιδιού έγινε στο νεκροταφείο στα Σκούρβουλα και έδωσε το παρών όλη η κοινωνία του χωριού για να προσφέρει πρώτα από όλα συμπαράσταση και συμπόνια έστω και μετά θάνατον σε ένα παιδί που έζησε όσο έζησε δίχως αγάπη, φροντίδα και στοργή.

Οι γυναίκες που ήταν μεγαλύτερης ηλικίας έστησαν από νωρίς μοιρολόι ενώ οι νεότερες έκλαιγαν πάνω από τον τάφο του παιδιού. Οι κάτοικοι του χωριού είχαν συνδράμει οικονομικά για να προσφερθούν κεράσματα στη μνήμη του παιδιού ενώ η τελετή έγινε αφιλοκερδώς από γραφείο τελετών της περιοχής.

Η 19χρονη μητέρα και ο σύντροφος της κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι. Το πόρισμα του ιατροδικαστή ήταν ανατριχιαστικό καθώς έδειξε ότι το παιδάκι κατέληξε εξαιτίας εγκαυμάτων πρώτου βαθμού που προκλήθηκαν από το καυτό νερό.

Σε βάρος του ζευγαριού έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, σε βαθμό κακουργήματος.

Βίντεο cretapost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα