Χαμός στη Βουλή για… την ελληνικότητα του Παπανδρέου

Επεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής να γιουχάρουν με συνθήματα: «Κλέφτες, λαμόγια, φέρτε την λίστα» έπειτα από διαφωνία με τον Γιάννη Μανιάτη για το πόσο Έλληνας είναι ο πρώην πρωθυπουργός.

Γήπεδο διεξαγωγής ντέρμπι ερασιτεχνικής κατηγορίας θύμιζε πριν από λίγο η αίθουσα της Ολομέλειας και οι διάδρομοι της Βουλής μετά το θερμό επεισόδιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής

με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη, και τις ιαχές των βουλευτών του κόμματος της άκρας δεξιάς «Κλέφτες, λαμόγια, φέρτε την λίστα!».

Ο κ. Μανιάτης απαντώντας από του βήματος της Βουλής σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής που αποκάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου Έλληνα κατά 25%, είπε: «Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών και λεκτικών σκουπιδιών. Ο οχετός ύβρεων και οι συμπεριφορές τύπου καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου αποτελούν τη δράση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Η Δημοκρατία θα νικήσει».

Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν τις έξαλλες αντιδράσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που άρχισαν να φωνάζουν: «Κλέφτες, λωποδύτες. Επί 20 χρόνια κλέβετε την Ελλάδα. Θα λογοδοτήσετε. Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες»… Αμέσως μετά σηκώθηκαν κι έφυγαν από την αίθουσα.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα