Άριστα 20! Έρχεται η νέα εφαρμογή στα κινητά που μετρά τις σεξουαλικές επιδόσεις

Έρχεται η νέα, βελτιωμένη έκδοση της εφαρμογής για iPhone, iPod και iPad, που ονομάζεται «Passion» και μπορεί να δώσει αρκετά σαφή εικόνα για το αν οι χρήστες της περνούν με καλό βαθμό τις εξετάσεις… στο κρεβάτι.

Και ιδού πώς θα γίνεται αυτό:

Η εφαρμογή χρονομετρά τη διάρκεια και το ρυθμό των ερωτικών κινήσεων, καθώς και το θόρυβο που θα ακούγεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα, κυρίως τα ντεσιμπέλ την ώρα της κορύφωσης! Άλλα χαρακτηριστικά που θα καταγράφει η εφαρμογή θα είναι η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών και οι κινήσεις ανά λεπτό που μπορεί να κάνει ένα άτομο.

Το Passion λειτουργεί με δεδομένα παρακολούθησης από την κίνηση του χρήστη, τα επίπεδα ήχου μέσα από τον ενσωματωμένο μετρητή επιτάχυνσης και το μικρόφωνο του τηλεφώνου, έτσι ώστε στο τέλος να παράσχει στατιστικές και οπτικές αναλύσεις των επιδόσεων.

Το διασκεδαστικό είναι ότι διαθέτει κι ένα σύστημα πόντων, με το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να τεστάρουν τον εαυτό τους. Παραδείγματος χάριν, οι πρωινές ερωτικές επαφές δίνουν 10 πόντους, ενώ, μία επαφή το απόγευμα της Κυριακής 20.

Σύμφωνα με την αρχική σελίδα του app, όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια στην κινητή συσκευή του ατόμου και οι πληροφορίες δεν αναμεταδίδονται, αποθηκεύονται ή να συγχρονίζονται με το διαδίκτυο. Σημειώνεται ότι το Passion δεν καταγράφει ή αναπαραγάγει ήχο ή εικόνα και κοστίζει κοστίζει 0,99 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα