Άργησε αλλά τα κατάφερε: Αιώνιος φοιτητής πήρε πτυχίο μετά από… 75 χρόνια και πάει για μεταπτυχιακό! [βίντεο]

Λαμπρό παράδειγμα για μικρούς και μεγάλους είναι ο 94χρονος Άντονι Μπρούτο από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ που πήρε πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης με μία «μικρή» καθυστέρηση... 75 ετών!

Ο Μπρούτο μπήκε στο πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια το 1939 και ενώ αναμενόταν να ολοκληρώσει τις σπουδές του σε τέσσερα χρόνια, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος του άλλαξε τα σχέδια καθώς χρειάστηκε να μπει στην Αεροπορία. Όμως και με το τέλος του πολέμου τα πράγματα δεν έγιναν ευκολότερα για τον «αιώνιο φοιτητή», επειδή χρειάστηκε να φροντίζει

την άρρωστη σύζυγό του.

Ο Άντονι εργάστηκε ως πωλητής κοσμημάτων, αλλά δεν εγκατέλειψε ποτέ την σκέψη να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Την δεκαετία του '80, ο Μπρούτο πήρε την σύνταξη του και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την ξυλογλυπτική, αλλά, όπως φαίνεται, το ανήσυχο πνεύμα του τον οδήγησε στην απόφαση να ολοκληρώσει, επιτέλους, τις σπουδές του.

Έτσι, έστω και με 75 χρόνια καθυστέρηση, πήρε το πολυπόθητο πτυχίο, όμως, δήλωσε ότι το επικό ταξίδι στον κόσμο της μόρφωσης δεν έχει ακόμα τελειώσει. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα ξεκουραστεί και μετά θα αρχίσει να διαβάζει για το μεταπτυχιακό του!

The post Άργησε αλλά τα κατάφερε: Αιώνιος φοιτητής πήρε πτυχίο μετά από… 75 χρόνια και πάει για μεταπτυχιακό! [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα