Από το «Hunger games» στο «Chevalier»! Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας [βίντεο]

Από τις πιο πλούσιες σε περιεχόμενο είναι η εβδομάδα, που ξεκινά απόψε στις αθηναϊκές αίθουσες. Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες καθώς και φιλμ με ελληνική ταυτότητα ετοιμάζονται… να γεμίσουν τους κινηματογράφους της πόλης.

Chevalier

Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier.

To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό.

Κανείς δεν θα αποβιβαστεί, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής. Η ταινία της Αθηνάς-Ραχήλ Τσαγγάρη με τους Γιώργο Κέντρο, Πάνο Κορώνη, Βαγγέλη Μουρίκη, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Πυρπασόπουλο και Σάκη Ρουβά κατέπληξε τους κριτικούς και αναμένεται να εντυπωσιάσει και το κοινό.

The Hunger Games: Η Επανάσταση – Μέρος 2ο

Η κινηματογραφική μεταφορά του τρίτου και τελευταίου βιβλίου των «Αγώνων Πείνας» ολοκληρώνεται.

«Αυτή είναι πάντως η πλέον βίαιη και θεαματική απ’ όλες», δηλώνει ο σκηνοθέτης Φράνσις Λόρενς για την «Επανάσταση - Μέρος ΙΙ», η οποία θέλει την Κάτνις Έβερντιν να ηγείται της τελικής αντεπίθεσης της Περιοχής 13 στην Κάπιτολ, όπου οι ανοιχτοί λογαριασμοί με το καταπιεστικό καθεστώς του προέδρου Σνόου θα διευθετηθούν έπειτα από σκληρή μάχη με πολλές απώλειες.

Η Γέφυρα των Κατασκόπων

Η νέα συνεργασία του τρις βραβευμένου με Όσκαρ Στίβεν Σπίλμπεργκ και του δις βραβευμένου με Όσκαρ Τομ Χανκς, με τίτλο «Η Γέφυρα των Κατασκόπων», είναι ένα γεμάτο σασπένς δράμα, με φόντο μια σειρά ιστορικών γεγονότων.

Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν, ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου.

Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια βασισμένη, σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα.

99 Σπίτια

Ο χαρισματικός και αδίστακτος επιχειρηματίας, Ρικ Κάρβερ κερδίζει περιουσίες, επανακτώντας σπίτια και τζογάροντας στην αγορά ακινήτων και το Χρηματιστήριο. Όταν θα κάνει έξωση στον Ντένις Νας, ένα μόνο πατέρα που προσπαθεί να φροντίσει την μητέρα και τον μικρό του γιο, ο Νας είναι τόσο απεγνωσμένος να βρει μια λύση, για να παρέχει τα απαραίτητα στην οικογένεια του, που πιάνει δουλειά για τον Κάρβερ – τον άνθρωπο που τον εκδίωξε από το σπίτι του.

Ο Κάρβερ υπόσχεται στον Νας ένα τρόπο για να ξανακερδίσει το σπίτι του και να μπορέσει να παρέχει ασφάλεια στην οικογένεια του, σταδιακά όμως τον παρασύρει σε ένα lifestyle πλούτου και γκλαμ.

Άσφαλτος

Μια εργατική πολυκατοικία στο Παρίσι. Ένας ανελκυστήρας εκτός λειτουργίας. Τρεις τυχαίες συναντήσεις. Έξι αλλόκοτοι χαρακτήρες. Θα μπορέσει ο Στέρνκοβιτς να αφήσει το αναπηρικό του καροτσάκι και να βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της νυχτερινής νοσοκόμας; Θα καταφέρει ο μοναχικός έφηβος Τσάρλι να βοηθήσει τη διάσημη ηθοποιό των ’80s, Ζαν Μεγιέρ, να βρει ρόλο σε μια ταινία;

Και τι θα απογίνει τελικά με τον Τζον ΜακΚένζι, τον αστροναύτη που έπεσε από τον ουρανό και βρέθηκε υπό την προστασία της κυρίας Χαμιντά;

Με ένα αξιοζήλευτο καστ (Ιζαμπέλ Ιπέρ, Βαλέρια Μπρούνι-Τεντέσκι, Μάικλ Πιτ), ο Μπενσετρίτ κινείται δεξιοτεχνικά ανάμεσα στον σουρεαλισμό και την τρυφερότητα, αφηγείται με χιούμορ ένα σύγχρονο αστικό παραμύθι που ενώνει τρία απρόσμενα ζευγάρια και μας δείχνει ότι οι άνθρωποι χρειάζεται απλώς να πλησιάσουν ο ένας τον άλλο για να μετατρέψουν την αδιαφορία σε καλοσύνη.

The post Από το «Hunger games» στο «Chevalier»! Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα