Από κανάλι σε κανάλι! Οι μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού

Κάθε τηλεοπτική σεζόν που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει και αντίστοιχες μεταγραφές – εκπλήξεις, που σκάνε σαν κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Κι αυτή που πλησιάζει είχε αρκετές μέσα στο καλοκαίρι, ανεβάζοντας στα ύψη τον κοινωνικό σχολιασμό και τις παραφιλολογίες!

Ξεκινώντας από το Epsilon, άξια λόγου και σημασίας ήταν τόσο η τηλεοπτική μετακίνηση για το νεοσύστατο κανάλι της Αννίτας Πάνια όσο και της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η πρώτη, ενώ διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Alpha, αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να βρεθεί στο E προκειμένου να καταπιαστεί και με τη βραδινή ζώνη. Έτσι, θα αναλάβει βραδινό σόου, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, αλλά και απογευματινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά στην αγαπημένη Τάτι του κοινού; Τα νούμερα τηλεθέασης της περασμένης σεζόν και τα προβλήματα με το Star, την έκαναν να περάσει το κατώφλι του E αναζητώντας γνώριμα κόνσεπτ. Αυτό σημαίνει ότι από το Σεπτέμβριο, η Τατιάνα θα αναλάβει καθημερινή, απογευματινή εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου και θα βρίσκεται κάποιες ώρες μακριά από την Ελένη Μενεγάκη, που την «έφαγε» τη σεζόν που πέρασε.

Σε μία άλλη γειτονιά, στο Mega, τα πράγματα σίγουρα είναι πιο ήσυχα αφού μέχρι τώρα έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποτελεί τη μοναδική μικρή έκπληξη, αφού θα αναλάβει τελικά την καθημερινή πρωινή ζώνη, ενώ η απομάκρυνση του Μάρκου Σεφερλή ήταν αναμενόμενη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Ant1 με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαρία Ηλιάκη να αποτελούν τις μοναδικές μεταγραφές. Ο πρώτος θα αναλάβει το περιβόητο ψυχαγωγικό μεσημεριανό μαγκαζίνο με τη Μαίρη Συνατσάκη ενώ η Μαρία ετοιμάζεται να ενταχθεί στην ομάδα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Ο τηλεοπτικός χάρτης, λοιπόν, ακόμα τελεί υπό διαμόρφωση αλλά αν κρίνουμε από τα παραπάνω, ο Σεπτέμβριος μάλλον θα είναι ένας πολύ καυτός μήνας… τηλεοπτικά!

The post Από κανάλι σε κανάλι! Οι μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
μεταγραφες καναλιων
Τυχαία Θέματα