Αληθινή ιστορία: η Ιταλίδα και το συμβόλαιο σεξουαλικής δουλειάς!

12:58 1/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την περίεργη ιστορία υποταγής που συγκλονίζει τη γειτονική χώρα και παρουσιάζει τρομακτικές ομοιότητες με το πολύκροτο best seller «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι».

Η Αμερική, αρχικά και ολόκληρος ο πλανήτης πλέον, είναι… στα χαρακώματα για ένα βιβλίο που περιστρέφεται γύρω από τη σχέση ενός ευπαρουσίαστου νεαρού δισεκατομμυριούχου που ακούει στο όνομα Κρίστιαν Γκρέι και της φοιτήτριας Αναστέιζια Στιλ. Στις «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι» το νεαρό κορίτσι υπογράφει συμβόλαιο, με το οποίο δεσμεύεται να υποταχθεί στο σαδομαζοχισμό την κυριαρχία του συντρόφου της, γεγονός που αποτέλεσε αντικείμενο χλευασμού και χαρακτηρισμό «επιστημονική φαντασία» από τους πολέμιους του μυθιστορήματος. Κι όμως. Μια είδηση από την Ιταλία επιβεβαιώνει πως αυτά τα πράγματα… είναι βγαλμένα από τη ζωή.

Μια 24χρονη κοπέλα από την Πάντοβα, λοιπόν, υπέγραψε το 2004 συμβόλαιο υποσχόμενη πλήρη σεξουαλική και πνευματική υποταγή στο σύντροφο της! Η ερωτική συμφωνία του ζευγαριού «καθαγιάστηκε» μάλιστα με τα …δεσμά του γάμου το 2006 αλλά πέντε χρόνια αργότερα η «δούλα» δεν άντεξε και ζήτησε διαζύγιο υποβάλλοντας παράλληλα μήνυση στον «αφέντη» για κακομεταχείριση.

Η 31χρονη πλέον γυναίκα άφησε έκπληκτους τους δύο δικηγόρους της όταν τους εμφάνισε το δισέλιδο συμβόλαιο και τους ζήτησε να μηνύσουν τον πρώην σύντροφό της για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της και για παρακολούθηση μετά το χωρισμό τους.

Το συμβόλαιο προέβλεπε ρητά ότι η κοπέλα θα είναι «σκλάβα» του κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερου σύζυγου της, ο οποίος αναφέρεται ως «αφέντης». Τα ονόματά τους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα καθώς η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο για τη δικαιοσύνη.

«Η σκλάβα συναινεί να υπακούει και να προσφέρει τον εαυτό της προς ικανοποίηση των επιθυμιών του αφέντη της. Η σκλάβα συναινεί να θέτει το σώμα της στη διάθεση του αφέντη της, για να το χρησιμοποιεί προς ικανοποίησή του. Οποιαδήποτε παράβαση των όρων, αναφέρει το συμβόλαιο, θα τιμωρείται με ταπείνωση», αναφέρει χαρακτηριστικά το ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο η γυναίκα είχε θέσει και τους δικούς της όρους. Ο «αφέντης» δεσμευόταν να μην υποβάλει τη σύζυγό του σε «κοπροφιλία, κτηνωδία, ασφυξία, πυροσφράγιση και γενικώς οποιαδήποτε δραστηριότητα περιλαμβάνει όπλα και πράξεις που θα μπορούσαν να σημαδέψουν το σώμα της»!

Προβλεπόταν μάλιστα και δικλείδα ασφαλείας, σε περίπτωση που ο αφέντης… ξεπερνούσε τα εσκαμμένα: η δούλα μπορούσε να τον σταματήσει λέγοντας τη λέξη «Μάριο» ή χτυπώντας τρεις φορές το χέρι της στην πλησιέστερη επιφάνεια.

Ο 41χρονος πλέον σύζυγος υποστηρίζει ότι η γυναίκα του υπέγραψε με τη θέλησή της και ότι οι σαδο-μαζόχιστικές ερωτικές πράξεις τους γίνονταν πάντα συναινετικά. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο εισαγγελέας Σέρτζιο Ντίνι, ο οποίος θα καλείται να εντοπίσει το λεπτό όριο της ανάμεσα στη σωματική κακοποίηση και το επικίνδυνο συναινετικό ερωτικό παιχνίδι αυτών των δύο εραστών…

Keywords
Αναζητήσεις
μαζοχισμος ιστοριες, erothkes istorhes sto kampink
Τυχαία Θέματα