Αυτο-διαγράφτηκε από την ΕΣΗΕΑ η Πιπιλή και κάνει επίθεση στον Τρίμη

Εκτός ΕΣΗΕ έθεσε τον εαυτό της η δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Δημήτρη Τρίμη, μέσω επιστολής της.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή της:

«Μια τέτοια συμπεριφορά οδηγεί στη φίμωση και την απαξίωση κάθε έννοιας που εμπεριέχει η Δημοκρατία», αναφέρει και σημειώνει πως «είναι αδιέξοδη και καταστροφική για το ιστορικό

σωματείο η πολιτική σας με συνεχείς επιλεκτικές πρακτικές των διαγραφών ή των απειλών για διαγραφές και με την συνεχιζόμενη επιλεκτική πρακτική των απεργιών, ειδικά όταν συμβαίνουν κορυφαία γεγονότα και δεν υπάρχει το αυτονόητον της Δημοκρατίας, το αγαθόν της ενημέρωσης».

«Κάντε και άλλες απεργίες εσείς. Φιμώστε τους αντιπάλους σας και θα το καταφέρετε, πιστέψτε με, να κλείσουν κι άλλες εκδοτικές, ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις που γονατίζουν από την κρίση αλλά δεν πληρώνουν μαύρα, καταλαβαίνετε τι εννοώ κύριε Τρίμη» συμπληρώνει και κλείνει αναφέροντας: «Καταλήγω κύριε Τρίμη, ότι όσο διάστημα είστε εσείς ο εκφραστής της ΕΣΗΕΑ και επιμένετε στις ίδιες πρακτικές αυτοδιαγράφομαι!».

Keywords
Τυχαία Θέματα