Top 10: Οι ομορφότερες γυναίκες-πολιτικοί [εικόνες]

Α, όλα κι όλα. Δεν θα πλακωθούμε εδώ πέρα για το ποια είναι νο3 και ποια νο6. Όλγα Κεφαλογιάννη, Εύα Καϊλή, Έλενα Ράπτη, Έλενα Κουντουρά και Άντζελα Γκερέκου είναι εκτός συναγωνισμού, μια κατηγορία μόνες τους. Το θέμα μας είναι αν έχουν σοβαρο ανταγωνισμό ή αν οι συνάδελφοί τους από το εξωτερικό έχουν φάει τη σκόνη τους και ετοιμάζονται να τα φάνε στους πλαστικούς μπας και δούνε

άσπρη μέρα. Το φάκελο παρακαλώ.

Κρίνει καθαρά πολιτικά (not) ο Γιάννης Τσαούσης

Μαριάμ Ναβάζ Σαρίφ - Πακιστάν

42 ετών. Κόρη του νυν προέδρου της χώρας. Ασχολείται ενεργά με την πολιτική από το 2011. Αυτό τον καιρό εποπτεύει προγράμματα παιδικής εκπαίδευσης στο Πακιστάν και μάλιστα προ δύο εβδομάδων έκανε και μία σχετική με το θέμα ομιλία στον Λευκό Οίκο.

Τί λέει η επιτροπή; Γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, όχι όμως σέξι.

Ρούμπι Ντάγια - Καναδάς

41 ετών, ινδικής καταγωγής. Ήταν μέλος του Καναδικού Κοινοβουλίου από το 2004 μέχρι το 2011, εκλεγμένη με το κόμμα των Φιλελεύθερων.

Τί λέει η επιτροπή; Έχει παίξει photoshop και μάλλον πλαστικές ή μποτοξάκια, αλλά σίγουρα έχει γίνει δουλίτσα.

Όρλι Λέβι - Ισραήλ

42 ετών. Μέλος του κοινοβουλίου της χώρας (Knesset) από το 2009. Εκλέχθηκε με το κόμμα των δεξιών εθνικιστών. Έχει υπηρετήσει κανονικά στην Ισραηλινή Αεροπορία.

Τί λέει η επιτροπή; Κάτω από το λήμμα «ζόρικο γκομενάκι» στο λεξικό, έχει τη φωτογραφία της.

Αλίνα Καμπάεβα - Ρωσία

32 ετών. Το 2005 εκλέχθηκε με το κόμμα της «Ενωμένης Ρωσίας» και από το 2007 μέχρι το 2014 ήταν νομοθετικό μέλος της Δούμας. Είναι νυν ζετεμάκι του Πούτιν, οπότε λίγα τα λόγια μας.

Τί λέει η επιτροπή; Μικρή ήταν σέξι και χαριτωμένη μαζί. Τώρα έχει ξινίσει αρκετά.

Γιούλια Τιμοσένκο - Ουκρανία

55 ετών. Η πρώτη γυναίκα-πρόεδρος στην ιστορία της χώρας, με δύο μάλιστα θητείες (2005 και 2007-2010). Έμεινε στην ιστορία για την «Πορτοκαλί επανάσταση» του 2004, που ουσιαστικά της άνοιξε το δρόμο για την εξουσία.

Τί λέει η επιτροπή; Με ή χωρίς τον κώτσο-πασχαλινό τσουρέκι, που έγινε το σήμα κατατεθέν της, πρόκειται για μίλφαρο ολκής.

Γιούρι Φουτζικάβα - Ιαπωνία

35 ετών. Εκλέχθηκε το 2007 με το κόμμα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών και αυτόματα χαρακτηρίστηκε «πολύ όμορφη για να είναι πολιτικός». Την επόμενη χρονιά ενεπλάκη σε ρομάντζο-σκάνδαλο με παντρεμένο, τα παράτησε και το γύρισε στο σοφτ πορνό.

Τί λέει η επιτροπή; Τίμια. Έβγαλε το ψωμί της με τον ιδρώτα της.

Τζούλια Μπονκ - Γερμανία

29 ετών. Όταν το 2004 εκλέχτηκε μέλος του κοινοβουλίου της Σαξονίας με το αριστερό κόμμα Die Linke, ήταν η νεαρότερη βουλευτής στη χώρα. Παρέμεινε εκεί μέχρι το 2014.

Τί λέει η επιτροπή; Τί να λέμε τώρα; Μιλάει η εικόνα, που λέει κι ο Τάσος Δούσης. Ωραίο μωρό. Ωρρρρρραίο.

Vanja Hadzovic - Σερβία

29 ετών. Αυτό τον καιρό εργάζεται ως σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών της πατρίδας της, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της νεολαίας του Σερβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Τί λέει η επιτροπή; Κόμματος. Όχι ο Νέστορας. Αυτή. Και «τούμπανο» beyond belief.

Mara Carfagna - Ιταλία

40 ετών. Μέλος του ιταλικού κοινοβουλίου από το 2004 σερί, με το κόμμα «Forza Italia» του Μπερλουσκόνι. Την τριετία 2008-11 διετέλεσε υπουργός Ισότητας.

Τί λέει η επιτροπή; Γνήσια μεσογειακή ομορφιά. Για χρόνια ήταν το αδιαφιλονίκητο νο1 και θα ήταν και στη δική μας λίστα αν δεν έκανε τόσο εντυπωσιακή είσοδο στον προθάλαμο της πολιτικής σκηνής η...

And the winner is: Νικίτα Κλέστρουπ - Δανία

21 ετών. Σπουδάζει ρητορική και είναι αναπληρώτρια πρόεδρος της νεολαίας του συντηρητικού κόμματος «Konservativ Ungdom». Το έχει πιάσει το νόημα της εποχής.

Τί λέει η επιτροπή; Δεν είναι τόσο εκτυφλωτικά όμορφη όσο η Καρφάνια, ωστόσο ξέρει τι χρειάζεται αυτό τον καιρό για να πας μπροστά και το χρησιμοποιεί κάργα. Φουλ της τσαχπινιάς με «δίδυμους πύργους» και βλέμμα που ξελιγώνει είναι το διαβατήριό της για την επόμενη φάση της λαμπρής «πολιτικής» καριέρας που ανοίγεται μπροστά της.

1 από 32 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Top 10: Οι ομορφότερες γυναίκες-πολιτικοί [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα