«Match ball» τίτλου έχει ο Ολυμπιακός

14:44 1/2/2015 - Πηγή: KoolNews

O ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου (31/1) ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 2-1 στην Τούμπα και δίνει την ευκαιρία, πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι, με νίκη κόντρα στην Βέροια να εκτοξεύσει την διαφορά στο +5 και να αποκομίσει καθαρό προβάδισμα για το πρωτάθλημα...

Η προϊστορία δείχνει Ολυμπιακός, η Βέροια

δεν είναι ίδια με τα προηγούμενα χρόνια. Εκμεταλλεύεται την έδρα της, έχει μόλις ήττα εντός από τον Παναιτωλικό στις 3/1/2015. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος «μεγάλος» που θα φιλοξενήσει η Βέροια καθώς στον πρώτο γύρο και με Παναθηναϊκό και με Ολυμπιακό και με ΠΑΟΚ αγωνίστηκε εκτός έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά πως έχουν σημαντική, ίσως τη σημαντικότερη ευκαιρία για να πάνε στην Τούμπα με προβάδισμα +5 και για τον λόγο αυτό καλείται να κερδίσει τους «μπλαουγκράνα». Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά και το 8-0 επί του Τύρναβου, με τον Βίτορ Περέιρα να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα πέρα από τον Ρομπέρτο, που είναι τραυματίας.

Ο Πορτογάλος σκέφτεται να παρατάξει με 4-2-3-1 τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ο Μέγερι. Δεξιά ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου και στο κέντρο της άμυνας ο Αυλωνίτης με τον Σιόβα. Κασάμι και Μανιάτης θα είναι στα αμυντικά χαφ. Πιο μπροστά τους ο Τσόρι και στα δεξιά του ο Αφελάι, στα αριστερά του ο Ντοσεβί και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Βέροια - Ολυμπιακός 19:30

The post «Match ball» τίτλου έχει ο Ολυμπιακός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Match, Ολυμπιακός,Match, olybiakos