Liga BBVA: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα Pre Game

H πόλη της Μαδρίτης είναι από το πρωί στο... πόδι, όχι για κάποια ένδειξη διαμαρτυρίας, ή για κάποια διαδήλωση, αλλά για το απόλυτο ντέρμπι του ποδοσφαίρου. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη του σε μια «μάχη» δίχως αύριο...

Είναι η στιγμή που όλος ο πλανήτης θα στρέψει το βλέμμα πάνω στην κορυφαία διεθνής παραγωγή ποδοσφαίρου των συλλόγων. Ο αγώνας ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα είναι το κορυφαίο ντέρμπι όλων των εποχών.

lang="el-GR">Η Ρεάλ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη καθώς υπολείπεται τεσσάρων βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας ενώ σε ενδεχόμενη ήττα ίσως μείνει από πολύ νωρίς εκτός πρωταθλήματος κάτι που θέλει να το αποφύγει. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του καθώς επίσης δεν θα έχει και τον Αρμπελόα. Συγκεκριμένα, αναμένεται να παρατάξει το Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Καρβαχάλ, αριστερά ο Μαρσέλο και στο κέντρο της άμυνας ο Ράμος με τον Πέπε. Στα χαφ ο Μόντριτς , ο Κρος και ο Ίσκο. Στην επίθεση ο Χάμες, ο Ρονάλντο και ο Μπενζεμά.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λουίς Σουάρες επιστρέφει μετά την τετράμηνη τιμωρία που του επιβλήθηκε από την FIFA για την δαγκωνιά στον Κιελίνι, στο Μουντιάλ στον αγώνα του 4ου ομίλου ανάμεσα στην Ιταλία και την Ουρουγουάη. Η τιμωρία, έληξε και ο Λουίς Ενρίκε τον προορίζει για βασικό μαζί με τους Νεϊμάρ και Μέσι. Ο Λίο Μέσι έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία καθώς αν σκοράρει δις θα ξεπεράσει τον Τέλμο Θάρα και θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της La Liga.

O Λουίς Ενρίκε αναμένεται να παρατάξει την εξής ενδεκάδα. Ο Μπράβο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Άλβες, αριστερά ο Άλμπα και στο κέντρο της άμυνας ο Πικέ και ο Ματιέ. Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Μαστσεράνο, ο Τσάβι και ο Ινιέστα, ενώ στην επίθεση ο Νεϊμάρ, ο Μέσι και ο Σουάρες.

The post Liga BBVA: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα Pre Game appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > KoolNews