Το σπίτι της Carolyn Murphy είναι ένα έργο τέχνης

Στο εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου του 1999, της Αμερικάνικης Vogue, το supermodel Carolyn Murphy ονομάστηκε «Modern Muses». Σήμερα, στην ηλικία των 42, η ξανθιά Carolyn με τα γαλάζια μάτια και την αστείρευτη ομορφιά, ανήκει στα κορυφαία μοντέλα που έχουν περάσει από τον χώρο της μόδας. Ανακαλύφθηκε στα 15 της χρόνια και γρήγορα συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας, όπως Miuccia Prada και Oscar de la Renta.

Το 2012, η ίδια δήλωσε στην Vogue ότι έμαθε να είναι πολύ παρατηρητική με το στιλ και το σχεδιασμό των ρούχων και αμέσως μετά αυτό το έκανε κτήμα της.

Η μοναδική Carolyn Murphy, η οποία πάντα ήταν καλαίσθητη, μεταμόρφωσε ένα σπίτι ισπανικού στιλ της δεκαετίας του 1920 σε μια ζεστή εξοχική κατοικία με γαλλικού στιλ διακοσμητικά στοιχεία. Το εσωτερικό του σπιτιού περιλαμβάνει αντίκες του 19ου και 20ου αιώνα, που συλλέγει η ίδια από τα ταξίδια της. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει πισίνα με υδρομασάζ, που περιβάλλετε με ένα μικρό κήπο γεμάτο από διάφορα είδη λαχανικών. Η ίδια επίσης, μετατρέπει το γκαράζ σε στούντιο τέχνης. Η Carolyn προτιμά να διακοσμεί του χώρους του σπιτιού, με πράγματα που βρίσκει από τοπικά καταστήματα στο Los Angeles.

Η πολυτελή κατοικία της Carolyn Murphy, συνδυάζει κλασσικά διακοσμητικά στοιχεία με μια μοντέρνα οπτική που περιλαμβάνει το προσωπικό της στιλ.

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Carolyn Murphy, celebrity houses, Los Angeles, top model, έργο τέχνης, ιδέες διακόσμησης, σπίτι, σπίτια διασήμων

Keywords
Τυχαία Θέματα