Το ιδανικό μέρος για παιδικά πάρτυ είναι αυτό

Ως μητέρα τριών παιδιών, τα γεγέθλιά τους ήταν πάντα μια κομβική ημέρα, ένα σημείο αναφοράς στη ζωή τους και σε ολόκληρη την οικογένεια. Κάθε χρόνος που περνάει είναι ένα πολύτιμο σκαλί προς την εξέλιξή τους, προς την ανάπτυξή τους σε όλα τα επίπεδα. Τα παιδιά αλλάζουν πολύ γρήγορα, μεγαλώνουν και η ημέρα των γενεθλίων είναι από αυτές που στέκεσαι, τα κοιτάς και, εκτός του ότι δεν καταλαβαίνεις πως πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια και αφού αναπολήσεις τη μωρουδίλα -αυτή την αξεπέραστη μυρωδιά-, κάνεις μια mini αναδρομή στον κάθε σταθμό τους. Κι όλα

αυτά πριν ξεκινήσεις να οργανώνεις ένα party που θα τους μείνει αξέχαστο…

Το γενέθλια του γιου μου πέφτουν σε περίοδο σχολικής παύσης και διακοπών. Συνεπώς πάντα τα γιορτάζουμε ελαφρώς προκαταβολικά ώστε να είναι μαζί με τους φίλους του, στην εκπνοή της σχολικής χρονιάς. Φέτος λοιπόν, αναζητώντας το καταλληλότερο μέρος, αποφάσισα να σκαρώσω ένα outdoor party γενεθλίων στο Kidom του Allou! Fun Park και έκανα κάτι παραπάνω από σωστά!

Μικροί και μεγάλοι δώσαμε rdv στην είσοδο. Τα παιδιά ήταν γεμάτα ενθουσιασμό και ανυπομονησία για το παιχνίδι που θα ακολουθούσε. Μπαίνοντας μέσα, άρχισαν πλημμυρισμένα χαρά να εκδηλώνουν το καθένα την επιθυμία του να μπει στο παιχνίδι της αρεσκείας του, άλλος στο Carousel, άλλος στα ιπτάμενα ελεφαντάκια, άλλος στο mini rafting κοκ.

Αδρεναλίνη και απόλυτη χαρά ήταν τα δύο χαρακτηριστικά που ζωγραφίστηκαν στα πρόσωπά τους. Τα παιχνίδια ήταν όλα ανεξαιρέτως συναρπαστικά στα μάτια τους, και το μπες βγες από το ένα στο άλλο γινόταν με αστραπιαίους ρυθμούς για να μπουν σε όσα περισσότερα γινόταν. To Allou! Fun Park ως το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο στην Ελλάδα, δίνει πολλές, ασφαλείς και άκρως διασκεδαστικές επιλογές και για τα παιδιά μικρότερης ηλικία το πάρκο του Kidom είναι ο απόλυτος προορισμός, με παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία και το ύψος τους.

Το mini Big Apple ήταν ένα από αυτά που κέρδισαν σίγουρα points στις προτιμήσεις. Απότομες κλίσεις και απανωτές ανηφοροκατηφόρες σε ένα roller-coaster για φίλους της ταχύτητας.

Το Carousel είναι κλασικά αγαπημένο παιχνίδι και το συγκεκριμένο συγκεντρώνει πολλούς λόγους για να ορισθεί παραμυθένιο. Το μέγεθος, τα φώτα, η μουσική και τα κλασικά αλογάκια εξηγούν την ουρά των μικρών φανατικών να μπουν χωρίς ίχνος υπομονής.

Ασφαλώς συνεχίσαμε μπαίνοντας στα ιπτάμενα ελεφαντάκια, δλδ. στο Bongo και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη!

Και το υγρό στοιχείο μπήκε στο πλάνο μας! Στο Bloom Bloom τα παιδιά επιβιβάστηκαν στα βαρκάκια – κύκνους και κάνανε βαρκάδα στη μικρή λίμνη του Kidom.

H συνέχεια είχε το Youpi Tower για πτώσεις και φωνές ενθουσιασμού, το τραμπολίνο και οι κόντρες για το ποιος θα πάει πιο ψηλά, οι Φούσκες και τα κλασικά και μη εξαιρετέα συγκρουόμενα.

Τα παιδιά προς το τέλος ήταν εξουθενωμένα και πηγαίνοντας για φαγητό, δεν ήθελαν να τελειώσει το παιχνίδι. Το Allou! Fun Park εξασφαλίζει στην περίπτωση των οργανωμένων party μια αίθουσα για τον εορτάζοντα και για τους φίλους του, με ωραίο φαγητό, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για τα παιδιά, τόσο για τη διασκέδαση, όσο και για την ασφάλειά τους, ενώ οι γονείς μπορούν κι εκείνοι με τη σειρά τους να χαλαρώσουν.

Μάθετε περισσότερα για τα Party στο Kidom ή στο Allou! και οργανώστε μια ξεχωριστή μέρα για να γιορτάσετε με τα παιδιά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα