Τι κρατάμε και τι «πετάμε» από τη ντουλάπα του Φθινοπώρου

Αν μέχρι τώρα αναβάλατε να κάνετε το απαραίτητο «ξεσκαρτάρισμα» στη γκαρνταρόμπα σας, με αφορμή το φθινόπωρο που πλέον είναι εδώ και μας καλεί να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε πιο χειμερινό mood, τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνετε.

Φτιάξτε καφέ, κάντε μία λίστα με όλα όσα φοράτε καθημερινά και συμβουλευτείτε την παρακάτω gallery ως προς το ποια ρούχα και αξεσουάρ πρέπει να κρατήσετε και για αυτή τη σεζόν αλλά και ποια πρέπει να πάνε στην αποθήκη μέχρι την άνοιξη – αφήστε μόνο εκείνα που μπορούν να φορεθούν και αυτή τη σεζόν – καλό είναι να

τα έχετε πρόχειρα!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ψάθινες τσάντες. Τις κρατήσαμε όσο τίποτε άλλο φέτος το καλοκαίρι, πλέον όμως καλό είναι να μείνουν στο βάθος της ντουλάπας μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πιο «χειμωνιάτικα» σχέδια. Το φθινόπωρο μας βάζει σε ένα back to the city mood που απαιτεί τσάντες εύχρηστες, πιο πρακτικές και παράλληλες κομψές και stylish.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σατέν φορέματα. Είναι ό,τι πρέπει για τους πιο ζεστούς μήνες, τον χειμώνα όμως θυμίζουν περισσότερο loungewear παρά ντύσιμο για την καθημερινότητα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Βελούδο. Είναι η τέλεια εναλλακτική σε οποιοδήποτε καλοκαιρινό ύφασμα και μάλιστα, όπως έχουμε ξαναπεί, πρόκειται για ό,τι πιο hot για τη φετινή σεζόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Denim shorts. Η εποχή που μπορούμε να τα φοράμε και εκτός διακοπών, τελειώνει κάπου στα μέσα Σεπτέμβρη. Όσο προχωράμε προς το Φθινόπωρο. όπως και να τα συνδυάσουμε θα δείχνουν κάπως παράταιρα και out of season.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τζιν φούστες. Αντίθετα, μία denim skirt μπορεί να φορεθεί σε κάθε σεζόν, αφού υπάρχουν πάντα τρόποι να της δώσετε διαφορετικό ύφος ανάλογα την περίσταση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Off the shoulders. Το πιο πολυφορεμένο trend του καλοκαιριού καλό είναι να αλλάξει, μαζί με τη σεζόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

One shoulder. Το συγκεκριμένο στιλ θυμίζει κάτι από το προηγούμενο, δείχνει όμως πιο ταιριαστό για τους πιο κρύους μήνες.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Street Style, γκαρνταρόμπα, ντουλάπα, φθινοπωρινά σύνολα, φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα