Τα μοντέλα που μας δίδαξαν τι σημαίνει #weddinggoals

08:48 2/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται έναν γάμο που θα αφήσει εποχή, ειδικά δε, όταν πρόκειται για μοντέλα της πρώτης γραμμής που ξέρουν ότι όλα τα φωτογραφικά φλας θα στραφούν επάνω τους. Και όπως συμβαίνει και στην καθημερινότητα, άλλες επιλέγουν έναν πιο λιτό και απέριττο τρόπο και άλλες βάζουν στόχο να καταπλήξουν τους πάντες με όσο πιο glamorous στοιχεία γίνεται.

Με αφορμή τον γάμο της Agyness Deyn λίγες μέρες πριν, θυμόμαστε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές νύφες από τον χώρο του modelling, ενώ δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι σχετικά πιο νέα κορίτσια τείνουν να επιλέγουν γάμους-υπερπαραγωγές, ενώ ονόματα όπως η Kate Moss και η Gisele στρέφονται σε πολύ πιο πιο λιτές και minimal καταστάσεις.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Agyness Deyn παντρεύτηκε τον Joel Mc Andrew, φορώντας ένα υπέροχο Molly Goddard τούλινο νυφικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Ana Beatriz Barros επέλεξε τη Μύκονο για να παντρευτεί τον Ελληνοαιγύπτιο κροίσο Karim El Chiaty, κλέβοντας την παράσταση μέσα στο κατάλευκο νυφικό Valentino της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι διάσημες καλεσμένεςε έκλεψαν εξίσου την παράσταση, με την Adriana Lima και την Alessandra Ambrosio να φέρνουν κοσμοπολίτικο αέρα στο μυστήριο.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Η Poppy Delevingne παντρεύτηκε τον James Coo, μέσα σε μία custom made Chanel couture δημιουργία, διά χειρός Karl Lagerfeld.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μοντέλο της Victoria’s Secret, Isabeli Fontana, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Diego Ferrero, σε μια ονειρική τελετή στις Μαλδίβες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Kate Moss ήταν μια κούκλα μέσα στο boho νυφικό με την υπογραφή του John Galliano, δυστυχώς όμως ο γάμος με τον Jamie Hince δεν κράτησε για πολύ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Gisele κατάφερε να κρατήσει μυστική την τελετή, μοιράστηκε όμως μαζί μας την πιο τρυφερή φωτογραφία με εκείνη νύφη στον πλευρό του Tom Brady, με αφορμή την 5η επέτειό τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Lindsay Ellingson, το μοντέλο της Victoria’s Secret με την εξωτική ομορφιά, παντρεύτηκε τον Sean Clayton, φορώντας ένα υπέροχο minimal ρομαντικό νυφικό σε ίσια γραμμή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Ana Beatriz Barros, Gisele, Isabeli Fontana, kate Moss, γάμος, μοντέλα

Keywords
Τυχαία Θέματα