Τα 5 βασικά λάθη της δίαιτας

Που δε σας επιτρέπουν να δείτε διαφορά στο σώμα σας.

Αν βρίσκεστε στη φάση που κάνετε δίαιτα αλλά δε μπορείτε να χάσετε κιλά παρόλο την προσπάθειά σας, τότε σίγουρα κάνετε κάποια από τα παρακάτω λάθη. Η σωστή δίαιτα άλλωστε δεν είναι μόνο το σωστό διατροφολόγιο αλλά ένας συνδυασμός διάφορων πραγμάτων. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά και προσπαθήστε να τα αποφύγετε για να δείτε αποτελέσματα από τη δίαιτά σας.

Μην παραλείπετε γεύματα νομίζοντας πως θα χάσετε περισσότερα κιλάΠρέπει να νιώθετε το αίσθημα της πείνας. Το αίσθημα της πείνας δείχνει πως ο μεταβολισμός σας λειτουργεί σωστά. Αν
δε νιώθετε πείνα ανάμεσα στα γεύματά σας μειώστε τις ποσότητες.Δε χρειάζεται το διατροφολόγιό σας να περιέχει μόνο φρούτα και λαχανικά αλλά οφείλει να περιέχει και τη σωστή ποσότητα λίπους. Διατηρήστε την ισορροπία μεταξύ των θερμίδων και θρεπτικών συστατικών.Υπολογίστε και τις θερμίδες των ποτών που πίνετε, είτε πρόκειται για φυσικούς χυμούς είτε και για ένα ποτήρι κρασί. Πολλοί από εσάς τις αγνοείτε και δεν τις υπολογίζετε με αποτέλεσμα να βγάζετε λάθος συμπεράσματα.Σταματήστε να μετράτε μανιωδώς τις θερμίδες. Αντί να μετράτε τις θερμίδες επικεντρωθείτε στο τι τρώτε και την ποιότητα αυτών που επιλέγετε για το μενού σας και τότε σίγουρα θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγη: fitsugar.com

Keywords
Τυχαία Θέματα