Συμβουλές από τον makeup artist των πιο διάσημων γυναικών

08:54 3/8/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Ο makeup artist Mario Dedivanovic είναι υπεύθυνος για την εικόνα των πιο φωτογραφημένων γυναικών και φροντίζει να είναι πάντα στην εντέλεια κάτω από κάθε πιθανό φωτισμό και μπροστά από κάθε κάμερα. Ανάμεσα στις celebs που έχει αναλάβει φιγουράρουν τα ονόματα των Kim Kardashian West, Emily Ratajkowski και Gabrielle Union, οπότε, όπως όλες καταλαβαίνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα οι συμβουλές του να μην είναι ό,τι

καλύτερο μπορούμε να ακολουθήσουμε.

1. Πώς να πετύχουμε το σωστό fade out της σκιάς ματιών.
Βάλατε ωραία-ωραία τη σκιά που την απλώσατε ωραία-ωραία με το πινελάκι σας αλλά τώρα που προσπαθείτε να της κάνετε ένα ωραίο fade out από την εξωτερική γωνία του ματιού προς την άκρη του φρυδιού δεν καταφέρνετε με τίποτα να μη διαγράφονται τα όρια της επιφάνειας που έχουν χρώμα. Το λάθος είναι μικρό αλλά καθοριστικό για το αποτέλεσμα και η λύση απλούστατη. Χρησιμοποιούμε συνήθως, για να δημιουργήσουμε το blur effect, το ίδιο πινέλο που πριν λίγο έδινε χρώμα στα μάτια μας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα καθαρό πινέλο, τίποτα περισσότερο.

2. Πώς να δείχνει κάθε lipstick ωραίο στα χείλη μας.
Τα ξηρά και ξεφλουδισμένα χείλη φαίνονται από μακρυά, ανεξάρτητα με τον τύπο και την υφή που έχειτε επιλέξει να έχει το lipstick που φοράτε. Το ίδιο συμβαίνει και με τα περιποιημένα, γι” αυτό ο Dedivanovic προτείνει να κάνουμε πάντα ένα πολύ γρήγορο scrub με λίγη ζάχαρη πριν απλώσουμε χρώμα πάνω τους -ή, έστω, να τα τρίψουμε ελαφρώς με μία βρεγμένη πετσέτα.

3. Πώς να έχετε αψεγάδιαστες βλεφαρίδες.
Αφού βάλουμε την αγαπημένη μας mascara, λέει, δεν είμαστε έτοιμες να φύγουμε, λέει. Γιατί οι βλεφαρίδες μας είτε θα είναι κάποιες κολλημένες παρέες-παρέες και άλλες μοναχούλες είτε θα έχουν πάνω τους αυτά τα ενοχλητικά «κομματάκια» που ήθελε να ξεφορτωθεί η καλή μας η mascara από πάνω της. Τι κάνουμε, λοιπόν, εμείς; Τις χτενίζουμε πάντα στο τέλος με ένα καθαρό βουρτσάκι και έτσι, είμαστε έτοιμες και για την πιο κοντινή photo που έχουμε βγάλει ποτέ.

4. Για να λάμπετε σαν star, go… matte.
Δεν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει τόσο πολύ, καθώς δεν εμφανιζόμαστε δα και πρωί-βράδυ σε (ΗD) τηλεοράσεις. Ωστόσο, είναι χρήσιμο να ξέρουμε όλες ότι οι ματ σκιές «γράφουν» καλύτερα. Αυτό κρατήστε το ως γνώση, γενικότερα, και αργά ή γρήγορα όλο και κάπου θα σας χρειαστεί και τότε θα αναφωνήσετε κι εσείς μαζί μ” εμάς…

…thank you Mario Dedivanovic.

Keywords
Τυχαία Θέματα