Πώς θα κάνετε όλο τον κόσμο να πιστεύει ότι το δέρμα σας είναι αψεγάδιαστο

Οκ, είναι σημαντικό μέρος του μακιγιάζ το να έχουμε ένα τέλεια σχηματισμένο cat-eye ή ένα ελκυστικό ombre look στα χείλη, ωστόσο τίποτα δεν θα δείχνει ωραίο αν πρώτα απ” όλα δεν έχουμε δώσει άψογη όψη στην επιδερμίδα μας. Κι επειδή καμία μα καμία δεν έχει τέλειο δέρμα χωρίς ούτε ένα ψεγάδι, ο μόνος τρόπος είναι να… fake it!

1. Εξαφανίζουμε «μαγικά» τους κύκλους.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι για να εξαφανιστούν οι κύκλοι και οι «σακούλες» από τα μάτια. Όμως, υπάρχει ο πάγος και το ακόμα καλύτερο από αυτό είναι ότι

υπάρχει το concealer. Οπότε, τυλίξτε σε μία πετσέτα λίγο πάγο και κρατήστε τη κάτω από κάθε μάτι για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείστε τα χέρια σας σαν να ταμπονάρετε απαλά την περιοχή κάτω από το μάτι. Αφήστε την επιδερμίδα να ηρεμήσει για ένα λεπτό και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα concealer που θα δώσει φως στα μάτια σας. Απλώστε το μέχρι και αυτό το σημείο που είναι ακριβώς κάτω από τους κύκλους για να δημιουργήσετε μία πιο φλατ αίσθηση. Αν εξακολουθούν να είναι εμφανείς οι ανεπιθύμητοι κύκλοι, απλώστε λίγη σκιά σε μία γκρι απόχρωση γύρω-γύρω από το μάτι (δηλαδή, πάνω στο βλέφαρο, κοντά στις βλεφαρίδες και κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες) για να δημιουργήσετε τεχνητό βάθος στο βλέμμα.

2. Δεν αφήνουμε το foundation να καλημερίζει τους γύρω μας πριν από εμάς.
Αν αυτό συμβαίνει, τότε, καταρχήν, γνωρίζετε και οι ίδιες ότι δεν το απλώνετε διεξοδικά και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Και τώρα μπορεί να σκέφτεστε ότι δεν είναι και το πιο απλό πράγμα του κόσμου, όμως, σίγουρα είναι πιο απλό απ” όσο πιστεύουμε. Καλό είναι να προετοιμάζουμε την επιδερμίδα μας να το δεχτεί, εφαρμόζοντας προηγουμένως ένα toner ή ένα serum. Μετά από αυτή τη διαδικασία έρχεται η σειρά του foundation, το οποίο απλώνουμε με μικρές κυκλικές κινήσεις στη Ζώνη-Τ, στο μέτωπο και στα μάγουλα. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε το λαιμό μας γιατί τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα φαίνεται η διαχωριστική γραμμή προσώπου-λαιμού. Φροντίζουμε λοιπόν να κάνουμε ένα πέρασμα και από το σαγόνι και προς τα κάτω για να είναι ωραίο το «σβήσιμο».

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Double Wear Light, Stay-in-Place Makeup, SPF 10, Estee Lauder.

Δείτε περισσότερα Galleries

Matchmaster, SPF 15, Foundation, MAC.

Δείτε περισσότερα Galleries

Natural Fluid Foundation, Maria Galland.

Δείτε περισσότερα Galleries

Dermablend 3d Correction, Foudation Corrector, Vichy.

Δείτε περισσότερα Galleries

Chubby in the Nude, Foundation Stick, Beige, Clinique.

Δείτε περισσότερα Galleries

Hydratating Water-Cream Foundation, Toleriane Teint, La Roche-Posay.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: concealer, foundation, tips για μακιγιάζ, tips για τέλειο δέρμα

Keywords
Τυχαία Θέματα