Οι καλύτερες κρέμες για σύσφιξη του προσώπου

Το δέρμα μας μεγαλώνει μαζί μας και τα πρώτα σημάδια αρχίζουν να φαίνονται στο πρόσωπο. Ως γυναίκες ξέρουμε καλά ότι χρειάζεται να το φροντίζουμε εντατικά και πολύ προσεκτικά έτσι ώστε να καθυστερήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη γήρανση. Η διατροφή, και το DNA παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αλλά και το δικό μας χεράκι δεν βλάπτει. Αντιθέτως μπορεί όχι μόνο να καθυστερήσει αλλά και να διορθώσει τις ατέλειες με τα κατάλληλα εργαλεία περιποίησης, τις κρέμες.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις ενισχυμένες κρέμες που βοηθούν στη σύσφιξη και επανόρθωση

του προσώπου. Κρέμες εμπλουτισμένες με εξειδικευμένες τεχνολογίες, που περιέχουν πολύτιμα κι ευεργετικά συστατικά, βοηθώντας στην καλύτερη και πιο νεανική όψη της επιδερμίδας. Ποια ταιριάζει στις ανάγκες τη δικής σας επιδερμίδας;

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Clinique Repairwear Sculpting Night Cream: Συσφίγγει και ανορθώνει την επιδερμίδα του προσώπου χαρίζοντάς της μία φρέσκια εμφάνιση. Ιδανική για λαιμό και στήθος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Chanel Le Lift Serum: Ένας ενισχυμένος, αντιρυτιδικός ορός, σχεδιασμένος ώστε να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας και να δρα συγκεκριμένα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Estée Lauder, Resilience Lift Firming/Sculpting Oil-in-Creme Infusion: Πιο σφριγηλή και ανορθωμένη επιδερμίδα. Ενισχύει την ελαστικότητά της και επαναπροσδιορίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Δείτε περισσότερα Galleries

La Prairie, Skin Caviar Luxe Cream Sheer: Πλούσια κρέμα που αποκαθιστά τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, συσφίγγει και την κρατά ενυδατωμένη σε βάθος, χαρίζοντάς της μία μεταξένια αίσθηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Lancôme, Visionnaire Crème: Διορθώνει τις ρυτίδες και κάνει την επιδερμίδα σφριγηλή και απαλή στο άγγιγμα και με πιο φωτεινή όψη.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ενυδάτωση, επανόρθωση επιδερμίδας, κρέμα προσώπου, λάμψη επιδερμίδας, νεανική όψη, σύσφιξη προσώπου

Keywords
Τυχαία Θέματα