Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο από 20/06 έως 26/06

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο από 20/06 έως 26/06.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

1. Πόσες φορές ακούμε καθημερινά πια την ατάκα «σε κάθε θέμα δεν υπάρχει μία μόνο απάντηση» ή ότι ο καθένας «χρειάζεται να κοιτάξει μέσα του για να βρει τις απαντήσεις και το νόημα της ζωής του». Άρα άδειασε το μυαλό σου από τις απαντήσεις των άλλων και γέμισέ το με τις δικές σου. 2. Όταν επιμένεις στις απόψεις σου χωρίς να τις συζητάς και χωρίς να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι καταλήγεις τόσο δογματικός όσο κι αυτοί που σου τη σπάνε.

Διαβάστε

τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Είτε σου χρωστάνε είτε χρωστάς –το πιθανότερο–, είτε προσπαθείς να επιπλεύσεις οικονομικά είτε δάνεια, λογαριασμοί, έκτακτα έξοδα έρχονται για να σε απελπίσουν είτε δεν βλέπεις φως στο βάθος, το βασικό θέμα του Κρόνου στα δυόμισι χρόνια (υπολείπονται 18 μήνες) που διελαύνει στον Τοξότη είναι τα οικονομικά σου, που εξαρτώνται από τους άλλους: κοινά οικονομικά στο ζευγάρι, εφορία, συνεταιρισμοί, τράπεζες κλπ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής εδώ στο ζώδιό σου σού εξασφαλίζει μέρες ζωντάνιας, κινητικότητας, κοινωνικότητας, ραντεβού, συναντήσεων, ή ακόμα και εκδρομών, απασχόλησης με σπουδές και επαγγελματικές εξελίξεις, ή δρομολόγηση σχεδίων ή απλώς σου δίνει εξωστρέφεια που τελευταία δεν απολαμβάνεις εξαιτίας του Κρόνου στον Τοξότη. Έξω, λοιπόν, με φίλους, με γνωστούς, εκεί, πιο πέρα, παντού. Έχεις ανάγκη κι έχεις επιθυμήσει να είσαι μέσα στους ανθρώπους και να επικοινωνείς με κέφι, με διάθεση, με χιούμορ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια γρήγορη σημαντική υπενθύμιση: σταδιακά ΟΛΟΙ οι Καρκίνοι αντιμετώπισαν, αντιμετωπίζουν τώρα ή θα αντιμετωπίσουν επώδυνες, κατακλυσμιαίες, ευνοϊκές, μεταμορφωτικές αλλαγές με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (2008-2023) ή με τον Ουρανό στον Κριό ( 2011-2018), που χωρίζουν τη ζωή τους σε Πριν και Μετά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Όσο ο Άρης είναι στον Σκορπιό και μάλιστα ανάδρομος δεν μπορείς να αποφύγεις τις σκοτεινές στιγμές που σου θολώνουν μυαλό και κρίση και σε γεμίζουν αμφιβολίες, φόβους, άγχη, αναζωπυρώνοντας περασμένα τραύματα και ήττες. Πιο συνοπτικά: δεν μπορείς να χαλαρώσεις κι αυτή η ανησυχία κρατάει σε μια πρώτη φάση μέχρι τις 30/6.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι γεννημένος/η γύρω στις 2, 3, 4, 5, 6, 7 Σεπτεμβρίου ζορίζεσαι και περιορίζεσαι από τον Κρόνο, ενώ αν είσαι γεννημένος/η (ορισμένοι συμπίπτουν) στις 3, 4, 5 Σεπτεμβρίου ζορίζεσαι από τον Ποσειδώνα. Αυτές οι διελεύσεις σημαίνουν για εσάς ότι ακόμα και οι ευκαιρίες ή οι καλές μέρες διυλίζονται από φόβους, υποχρεώσεις, αγωνία και αγώνες, για να δημιουργήσετε το παρόν και το μέλλον που επιθυμείτε μέσα από αντιξοότητες, εμπόδια και διαψεύσεις. Ωστόσο, όπως για τους υπόλοιπους Παρθένους, οι ευκαιρίες υπάρχουν όπως και οι καλές μέρες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Ανήκεις στα παρορμητικά ζώδια που με τον Πλούτωνα και με τον Ουρανό άλλαξαν, αλλάζουν ή θα αλλάξουν οι ζωές τους εκ θεμελίων είτε πρακτικά/ επαγγελματικά, ή προσωπικά/συναισθηματικά/οικογενειακά ή εσωτερικά/ ψυχολογικά. Δύσκολο ταξίδι, απώλειες, κέρδη, αγωνία, αλλαγή προορισμού και στόχων, απότομες μεταβολές της τύχης, άνθρωποι και αγάπες που άφησες ή σε άφησαν πίσω τους. Προς το παρόν ό,τι και να συμβαίνει στον καθένα υπάρχει επιπλέον ο Ερμής στους Διδύμους, που στρέφει την προσοχή σε μετακινήσεις, σπουδές, μετακομίσεις, ταξίδια, εκδόσεις, ίντερνετ, επαγγελματικές συζητήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λίγο ακόμα (μέχρι τις 30/6) που ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου. Ναι, κάποιοι Σκορπιοί (κυρίως οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο) μάλλον τα έχουν βρει μπαστούνια. Θέματα με τις σχέσεις; Τα επαγγελματικά; Την οικογένεια; Κακό κέφι, δυσφορία, απογοήτευση; Είτε μέσα είτε έξω τα πράγματα έχουν κολλήσει, δεν προχωράνε, καθυστερούν ενοχλητικά. Πρόκειται για μια περίοδο – αγκάθι στο πλευρό σου που δεν σε αφήνει να γελάσεις δυνατά, ούτε και να χαλαρώσεις συναισθηματικά ή να αφεθείς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα στις ανακατατάξεις που σε αποδιοργανώνουν, τις ανησυχίες για το μέλλον της δουλειάς σου, τις σχέσεις που τραντάζονται και χρειάζεται να ισορροπήσεις, τη διάθεσή σου που ανεβοκατεβαίνει με ρυθμούς που η λογική δεν μπορεί να παρακολουθήσει, ένα είναι το σίγουρο: δεν γεννήθηκες για να γίνεις μια χρυσή μετριότητα. Άρα ο στόχος είναι σαφής: να ξεχωρίσεις, να ανέβεις τη σκάλα, να τα καταφέρεις. Μπορείς; Φυσικά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον νευραλγικό τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Εγώ κι Εσύ – οι δυο μας. Δεν χρειάζεται να ζεις ούτε αποφεύγοντας τους ανθρώπους ούτε όμως και ενδίδοντας στις ανασφάλειές τους ή εγκαταλείποντας όλη την υπόλοιπη ζωή σου για να τους φροντίσεις επειδή για κάποιο λόγο αισθάνεσαι υποχρεωμένος/η να το κάνεις. Κάτι που χρειάζεται να έχεις συνεχώς στο μυαλό σου: ψάχνοντας, βρίσκοντας ή μένοντας με έναν άντρα ή μια γυναίκα που διαθέτουν τρυφερότητα, ευγένεια, αισθήματα και κατανόηση, πρόσεχε μην καταλήγεις στο τέλος γονιός τους, γιατί αυτό θα καταστρέψει ανεπανόρθωτα τη/τις σχέση/σεις και θα σε αποκαρδιώσει.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι νέα; Όλα καλά; Τσου; Έχεις δίκιο. Ο Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό σε στενεύει, σε αγχώνει επαγγελματικά, δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις ή πολύ πιθανόν να μην υπάρχει τίποτα πρακτικό που να σε πιέζει αλλά να αισθάνεσαι δυσφορία, έλλειψη χαράς και ικανοποίησης, να σκέφτεσαι τη ζωή σου φορώντας συννεφιασμένα γυαλιά. Ο Ερμής στους Διδύμους κάτι πάει να κάνει σε επίπεδο διασκέδασης και φίλων, δημιουργεί επιθυμίες για έξω, για εκδρομές, για ξενύχτια και για τσαλακωμένα σεντόνια και για όσους ενδιαφέρονται ενισχύει επαγγελματικές συζητήσεις και δρομολόγηση σχεδίων.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν είναι φάρμακο, είναι όμως δυναμωτικό. Σε βοηθάει να αναθαρρήσεις από το στρίμωγμα και τη μελαγχολία του Κρόνου στον Τοξότη αλλά και από τις φαντασιώσεις του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, που καταρρέουν επώδυνα από την πραγματικότητα. Αυτό που έχει σημασία σε αυτή τη διέλευσή είναι η δημιουργικότητά σου – να ακολουθήσεις την καρδιά σου επιλέγοντας να είσαι ο εαυτός σου και οι κλίσεις σου. Με λίγα λόγια να είσαι επαγγελματικά εκεί που θέλεις, ή να παλέψεις για τις επιθυμίες και τους στόχους σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα