Οι αστρολογικές προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου για τον Σεπτέμβριο

00:53 2/9/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο από 1/09-30/09.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Είναι ειρωνεία να υπερασπίζεσαικαι να ενθαρρύνεις τους ανθρώπους που αγαπάς και σε ενδιαφέρουν να εκφραστούν δημιουργικά, να απελευθερώσουν τον εαυτό τους, να ακολουθήσουν το δρόμο της ψυχής τους, όταν εσύ ο ίδιος σαν παιδί ή και έφηβος/η εμποδίστηκες, ακόμα και σε αποθάρρυναν στο να δείξεις ποιος/α πραγματικά είσαι. Χρειάζονται κότσια και υγιής τσαμπουκάς να είσαι ο εαυτός σου. Αυτό τον Αύγουστο πιθανόν

να πήρες μια γεύση για το πόσο δύσκολο είναι μέσα από σχέσεις που είτε δυσανασχετούσες, απογοητεύτηκες ή καταπίεζες είτε καταπιεζόσουν ή ξενέρωσες από άλλους. Κι όμως με δύο σημαντικούς πλανήτες, με την Αφροδίτη που γυρίζει σε ευθεία πορεία από 6/9 και τον Άρη στον Λέοντα, τα δικά σου θέλω, οι επιθυμίες σου, οι στόχοι και η δημιουργικότητά σου έχουν σημασία. Δεν θέλεις να μπεις για άλλη μια φορά στη θέση αυτού/ής που απορρίπτουν αλλά ούτε να στείλεις κάποιον/α στο σπίτι του/της. Θέλεις χαρά, διασκέδαση, έρωτα και όνειρα. ΝΑΙ.

Προσοχή ωστόσο στην έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο τέλος του μήνα (28/9) στο ζώδιό σου. Η ικανότητά σου να παραμείνεις υγιής και παραγωγικός/ή εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την ψυχική σου κατάσταση, όπως και από τη ποσότητα του θυμού και της οργής που δεν εκτονώνονται/επιλύονται με συζητήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης(στις 13 και στις 28/9 αντίστοιχα) παρόλο που δεν σε αφορούν άμεσα πιθανόν να έχουν επίπτωση κάποιες μέρες πάνω στη διάθεσή και την ψυχολογική σου κατάσταση. Μπορεί να περνάς μια φάση άρνησης που επιδεινώνεται από την ανασφάλεια που σου δημιουργεί ο Άρης στον Λέοντα και την αίσθηση ότι χρειάζεται να πάρεις εντελώς μόνος/η κάποιες αποφάσεις σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο. Κι όμως, η Αφροδίτη επίσης στον Λέοντα σου λέει ότι δεν είσαι μόνος/η κι ότι υπάρχουν γύρω ένας δύο άνθρωποι στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Φυσικά και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αισθήματα όσο κι αν τρως τα νύχια σου από αμηχανία ή καταφεύγεις σε γλυκά για να καταπραΰνεις το άγχος σου. Αυτός ο μήνας σε καλεί να εκφραστείς δημιουργικά, ερωτικά, συναισθηματικά, επαγγελματικά μετ’ εμποδίων, γι’ αυτό και μην αποθαρρυνθείς αν πέσεις σε τοίχο γιατί θα είναι πρόσκαιρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με τον Κρόνο πια οριστικά απέναντί σου στον Τοξότη (από 18/9) και μια έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο (13/9) καλείσαι σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι να ενηλικιωθείς, δηλαδή να αναλάβεις αποκλειστικά το βάρος των επιλογών σου, της ζωής και των αποφάσεών σου. Είσαι πια μόνος/η προσπαθώντας να τα καταφέρεις επαγγελματικά, να μείνεις με τους ανθρώπους που θέλεις στη ζωή σου, να γίνεις αυτό που ζητάει η ψυχή σου – τίποτα εύκολο, τίποτα χωρίς ιδρώτα και αγώνα. Βεβαίως έχεις τη μεγάλη τύχη ο Δίας από την Παρθένο επίσης να σιγοντάρει τις προσδοκίες σου, να σε ανταμείβει με μία δύο καλές ευκαιρίες, να σε ντοπάρει με αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.

Ωστόσο ο Σεπτέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας και ο Ερμής ανάδρομος από 17/9-9/10 στον Ζυγό δεν σε διευκολύνει, όμως υπάρχει έντονη κινητικότητα, συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις/μετακομίσεις, σχέδια, πλάνα, σπουδές και επικοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πώς είναι λοιπόν ο Σεπτέμβριος;Καταρχάς στις 6/9 η Αφροδίτη γυρίζει σε ευθεία πορεία και μαζί με τον Άρη στον Λέοντα κάνουν κεντρικό ζήτημα την οικονομική σου ασφάλεια. Κάτι δίνεις, κάτι παίρνεις – πιθανόν ίσα βάρκα ίσα νερά. Αυτό που έχει όμως σημασία από αυτές τις διελεύσεις είναι να τονωθεί η αυτοπεποίθηση. Πώς; Είτε μαθαίνοντας κάτι που σου κάνει κέφι είτε ακόμα περισσότερο διευρύνει επαγγελματικά τα προσόντα σου. Τι άλλο; Ο Ερμής στον Ζυγό όταν γυρίσει ανάδρομος (17/9-9/10) φέρνει στην επιφάνεια θέματα, παραλείψεις, πρακτικές εκκρεμότητες, ασυνεννοησίες και προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι ως οίκημα, την οικογένεια ως ένταση ή τη δουλειά που πιθανόν να αποσταθεροποιηθεί προσωρινά.

Η έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο (13/9) μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, παράπονα ή δυσάρεστες συζητήσεις – άκου προσεκτικά, μην απαντάς παρορμητικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Αφροδίτη γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία (στις 6/9): ναι, έχεις δίκιο αν τυχόν παραπονιέσαι ότι ο Αύγουστος ήταν στην καλύτερη περίπτωση χλιαρός και στη χειρότερη βαρύς με κάποιες εξάρσεις ωστόσο που οφειλόντουσαν στην προσωπική σου ανάγκη να υπερβείς τον εαυτό σου και να αφεθείς στη χαρά. Τώρα η Αφροδίτη μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση και διάθεση κοινωνικότητας στην οποία η χαρά είναι χαρά και το γέλιο γέλιο. Μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 25/9. Ο Άρης προσφέρει ενέργεια, αποφασιστικότητα, δύναμη και έναν υγιή εγωισμό ώστε να τρέξεις για ό,τι θεωρείς ότι θα σε εξελίξει προσωπικά, επαγγελματικά ή και συναισθηματικά.

Με λίγα λόγια διεκδικείς τη ζωή σου, τρέχεις για τα συμφέροντά και τις επιδιώξεις σου και φέρνεις έτσι τα πράγματα ώστε να αυξάνεις τις πιθανότητες η ζαριά σου να είναι τυχερή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δυναμικός ο Σεπτέμβριος.Σχηματικά υπάρχει η δυσκολία της έκλειψης Ηλίου εδώ στο ζώδιό σου στις 13/9 και το πέρασμα του Κρόνου στον Τοξότη (18/9). Σε ποιο σημείο της ζωής μου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή; Πού θέλω να πάω; Με ποιους και πώς; Από τη μια δηλαδή υπάρχει η ανάγκη να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι και να αποφασίσεις για τα επόμενα βήματά σου και από την άλλη υπάρχει ο Δίας επίσης εδώ στην Παρθένο που σου λέει ότι μια σκέψη, μια επιθυμία, μια συνάντηση, ένα νέο ξεκίνημα ή μια διεύρυνση σε ό,τι κάνεις ήδη μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή. Ναι, υπάρχει και το αγκάθι του κυβερνήτη σου Ερμή που γυρίζει ανάδρομος (17/9 – 9/10) στον Ζυγό δημιουργώντας πρόσκαιρο άγχος και πίεση για την οικονομική σου κατάσταση.

Ακόμα: Μην αγνοείς τις συμβουλές ανθρώπων που ενδιαφέρονται για σένα και προσπαθούν να σε βοηθήσουν όταν σε βλέπουν να μην ξέρεις προς τα πού να πας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένας Σεπτέμβριος κάπως. Το «κάπως» έγκειται βασικά στην Έκλειψη Σελήνης στον Κριό στο τέλος σχεδόν του μήνα (28/9) που σε αφορά άμεσα, στην έκλειψη Ηλίου που συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου, στην Παρθένο (13/9), υποσκάπτοντας αυτοπεποίθηση και ενέργεια, και φυσικά οφείλεται στον Ερμή που γυρίζει ανάδρομος (17/9 – 9/10) στον Ζυγό δημιουργώντας τα γνωστά παρατράγουδα του ανάδρομου που χαρακτηρίζονται από αναβολές, εργασιακά παράσιτα, κακή επικοινωνία ή και παρεξηγήσεις από λάθος συνεννόηση. Άρα μην περιμένεις από τις σχέσεις που υπολογίζεις υποστήριξη και βοήθεια. Μην τσιμπάς στις νευρώσεις των άλλων και προφυλάξου από τις δικές σου ανασφάλειες γιατί συναισθηματικά είσαι ευάλωτος/η και εύκολα μπορείς να παρασυρθείς σε αντιδράσεις που θα μετανιώσεις.

Ακόμα και αν οι επαγγελματικές σχέσεις δείχνουν πιθανές δυσλειτουργίες επειδή το άλλο συμβαλλόμενο μέλος είναι κόπανος, παράμεινε συνεπής σε αυτό που κάνεις και μη σπάσεις ό,τι δεν μπορείς να ξανακολλήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μέσα σε ένα μήνα που το γενικό,κοινωνικό κλίμα θα έχει χαρακτηριστικά ασανσέρ που τη μια θα ανεβαίνει στο ρετιρέ και την επόμενη θα κατεβαίνει με φόρα στο υπόγειο, ναι μεν οι εκλείψεις Ηλίου (13/9) στην Παρθένο και Σελήνης (28/9) στον Κριό και ο ανάδρομος Ερμής που γυρίζει ανάδρομος (17/9 – 9/10) στον Ζυγό δεν σε επηρεάζουν άμεσα, αλλά σου αναλογούν ένα δύο μπουγέλα με παγάκια είτε με τη μορφή παράλογων απαιτήσεων στη δουλειά ή με συναδέλφους/πελάτες ή αφεντικά που σου βάζουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι είτε με κακή διάθεση που σου μεταδίδουν δικοί σου άνθρωποι με προβλήματα ή απλώς με την καθημερινότητα που μερικές μέρες θα είναι εξαιρετικά εκνευριστική.

ΟΜΩΣ: Είναι ένας μήνας που με την Αφροδίτη όταν γυρίσει σε ορθή πορεία (από 6/9) και τον Άρη στον Λέοντα δεν μπορεί να περάσεις απαρατήρητος/η είτε κοινωνικά είτε φιλικά είτε επαγγελματικά. Παντρεύεσαι; Δέχεσαι πολλές κοινωνικές προσκλήσεις; Προωθείσαι επαγγελματικά; Προβάλλεται η δουλειά σου; Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Κρόνος οριστικά (από 18/9) στο ζώδιο σου θα σου πατήσει δύο κάλους: ο πρώτος είναι η ισχυρογνωμοσύνη σου που φτάνει στα όρια του φανατισμού όταν οι αποδέκτες αντιστέκονται και ο άλλος είναι η απέχθειά σου για οποιαδήποτε μορφή εξουσίας αφού αισθάνεσαι ότι είσαι υπεράνω. Είναι και ένα άλλο χαρακτηριστικό σου που θα μπει στην πρέσα του Κρόνου: η εμμονή σου στην καλή, λαμπερή, ξέγνοιαστη πλευρά της ζωής και η δυσανεξία σε οτιδήποτε σκοτεινό. Έτσι για τους επόμενους μήνες και διαδοχικά όλοι οι Τοξότες χρειάζεται να βάλουν νερό στο κρασί τους, να συγκρουστούν πολλές φορές με την προσωπική και επαγγελματική πραγματικότητα, να εξασκήσουν την υπομονή και την επιμονή τους.

Αυτός ο μήνας ωστόσο έχει δύο πλανήτες στο φιλικό σου Λέοντα: την Αφροδίτη, που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 6/9, και τον Άρη μέχρι τις 25/9, γεγονός που σημαίνει ταξίδι, σπουδές, μετακινήσεις, μετακομίσεις, θετικές επαγγελματικές επαφές… Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Από τις δύο εκλείψεις σε αφορά άμεσα η Έκλειψη Σελήνης (28/9) στον Κριό. Τα προβλήματα από τα παιδικά μας χρόνια, όπως και οι οικογενειακές σχέσεις, χρειάζονται μια ζωή για να επιλυθούν. Πιθανόν είχες ένα υπέροχο πατέρα, έναν μπαμπά που σε λάτρευε ή κάποιον πατέρα που έκρυβες από τους συμμαθητές σου, για τον οποίο ντρεπόσουν ή αισθανόσουν αμηχανία ή που σε θύμωνε τρομερά. Υπάρχει κάτι πλαστό, ψεύτικο, εσφαλμένο στην παιδική σου ηλικία που προσπαθείς να εξωραΐσεις, ιστορίες και περιστατικά που θυμάσαι ή διηγείσαι, ή που σου είπαν και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ή μιλάς για την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον των παιδικών σου χρόνων που δεν υπήρξε ποτέ.

Αυτή η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης αναμοχλεύει πιθανόν τα κατάβαθα της ψυχής σου με μια εξωτερική δυσάρεστη αφορμή και σου λέει: η επιτυχία στη ζωή σου και η ολοκλήρωσή σου εξαρτώνται από το κατά πόσο μπορείς να ξεπεράσεις τα αισθήματα κατωτερότητας ή ντροπής που προέρχονται ίσως από τα παιδικά σου χρόνια. Η αυτοεκτίμηση είναι το Α και το Ω στη ζωή σου. Πάντως με τον Άρη και την Αφροδίτη (κυρίως μετά τις 6/9) στον Λέοντα χρειάζεται να αφήσεις πίσω αυτά τα θέματα είτε τα έχεις λύσει είτε δεν τα έχεις λύσει, είτε συμφιλιώθηκες με τους γονείς σου και την καταγωγή σου είτε όχι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κανονικά θα πρέπει να είσαι σε καλή φόρμα τον Σεπτέμβριο. Οι εκλείψεις Ηλίου στις 13/9 και Σελήνης στις 28/9 δεν συμβαίνουν σε ζωτικούς τομείς της ζωής σου και ο Ερμής που γυρίζει ανάδρομος (17/9 – 9/10) στον Ζυγό επίσης δεν είναι άμεσος. Ναι, σκέφτεσαι πώς να βγάλεις περισσότερα χρήματα, όπως όλοι μας. Ναι, ίσως χρειαστεί εκτάκτως να δώσεις χρήματα ή να σου τη σπάσει κάποιος στη δουλειά. Ναι, μπορεί κάποιες μέρες να μη συνεννοείσαι καλά ή να παρεξηγηθείς πρόσκαιρα. Όλα αυτά συμβαίνουν κάθε τόσο όμως. Άρα ο τομέας που χρειάζεται να επικεντρωθείς, να προσέξεις και να εκμεταλλευτείς είναι ο τομέας των διαπροσωπικών/συντροφικών σχέσεων που εμπεριέχουν και τις επαγγελματικές συνεργασίες και προοπτικές.

Μερικές επισημάνσεις: 1) Ο γάμος για την Εικόνα μόνο είναι επικίνδυνος. 2) Η τάση σου είναι να έλκεις «παιδιά», άντρες ή γυναίκες που έχουν ένα Εγώ μεγαλύτερο από την Πελοπόννησο. Επίλεξε καλύτερα ενήλικες άντρες ή γυναίκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σύνθετος μήνας ο Σεπτέμβριος.Από τη μια ο Κρόνος που περνάει οριστικά στον Τοξότη (από 18/9) και η έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο (13/9) δημιουργούν πιέσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και την επαγγελματική ζωή και από την άλλη ο Δίας στην Παρθένο ανοίγει προοπτικές είτε στη συναισθηματική/συντροφική σου ζωή είτε στην επαγγελματική σου πορεία. Πολύ σύντομα θα μπορούσε να σου πει κάποιος ότι ένας βασικός τομέας της ζωής σου (προσωπικός, εργασιακός, οικογενειακός, ερωτικός) χρειάζεται σοβαρότητα, επιμονή, δέσμευση και ψυχραιμία.

Ακόμα πιο απλά: Παντρεύεσαι ή σταθεροποιείς μια σχέση, χωρίζεις, γνωρίζεις κάποιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σου ή μπαίνεις σε μια εποχή κρίσης της σχέσης σου. Εργασιακά είτε χρειάζεται να παλέψεις για να καθιερωθείς είτε αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου είτε αντιλαμβάνεσαι ότι επαγγελματικά χρειάζεται να αλλάξεις κατεύθυνση είτε αναλαμβάνεις εσύ να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου είτε πρέπει να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, έκλειψη σελήνης, εκλειψη ηλιου, ειρωνεία, αρης, εκκρεμότητες, υγιή, οφείλεται, σημαίνει, αποδειξεις, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, Καλή Χρονιά, πλανητες, επιθυμιες, αφροδιτη, γαμος, γλυκα, δουλεια, δυσανεξια, νυχια, ονειρα, πιεση, τυχη, αγχος, αμηχανια, αυγουστος, αισιοδοξια, ασανσερ, απλα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, αφορμη, βοηθεια, γεγονος, γελιο, γευση, γινεται, γονεις, δεχεσαι, δυναμη, δειτε, εαυτος, ευκολο, ευκολα, ειπαν, υπαρχει, ειρωνεία, εκλειψη, εκκρεμότητες, εμμονη, ενεργεια, επικοινωνια, εποχη, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ζωη, ζωδιο, ζωης, υγιης, υγιή, ηλικια, υπομονη, θυμασαι, εικονα, κλιμα, κρασι, κρονος, λαθος, λογια, λογο, μηνες, μορφη, μπορεις, νερο, ξεκινημα, οικογενεια, ορια, οφείλεται, παιδικα, παιδι, περιβαλλον, πιθανοτητες, προβληματα, ψυχη, ρετιρε, συνεχεια, συντομα, σκεφτεσαι, σπιτι, σχεδια, ταση, φυσικα, φτανει, φορμα, φορα, χαρα, ψευτικο, ψυχραιμια, αντρες, αφεντικο, ακου, ασφαλεια, βηματα, class, δικιο, δωσεις, ευθεια, για σενα, μια φορα, παγακια, ποδια, σημαίνει, single, ταξιδι, τοξοτη, θελω να, θεματα, υπεροχο, βεβαιως
Τυχαία Θέματα