Οι Spice Girls επιστρέφουν ή κι όχι ακριβώς…

11:06 9/7/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχαμε σηκωθεί και θα τραγουδούσαμε το Tell Me What You Want What You Really Really Want, αλλά αφενός έχουμε ξαναδεί reunion για τα Spice Girls πριν από μερικά χρόνια, αφετέρου αυτό που ανακοινώθηκε αυτή τη φορά δεν το λες κανονικό reunion. Είναι σαν τα reunion παλιών συμμαθητών που εμφανίζονται πάντα οι μισοί, γιατί οι άλλοι μισοί δεν έχουν καμία όρεξη να θυμηθούν τα παλιά και να μιλήσουμε

μεταξύ τους.

Η Geri Halliwell, η Emma Bunton και η Melanie Brown, δηλαδή οι Ginger, Baby και Scary, όπως ήταν τα παρατσούκλια τους στην εποχή της δόξας, ανάρτησαν μια φωτογραφία στο Twitter και ένα βίντεο στο Youtube, όπου ευχαριστούν τους οπαδούς του συγκροτήματος για αυτά τα 20 χρόνια στήριξης και ενημερώνουν ότι θα υπάρχει επιστροφή. Όχι όμως με όλα τα Spice Girls. Θα είναι σίγουρα οι τρεις τους. Η Mel C έχει δικές της υποχρεώσεις και δεν ξέρει αν θα προλάβει και η Victoria Posh Beckham δεν ήταν και κανένα σημαίνον μέλος του γκρουπ, αφού έχει παραδεχτεί ότι ελάχιστα τραγουδούσε.

Οι τρεις τους υπόσχονται σύντομα να έχουν νέα για το μεγάλο πάρτι ή συναυλία που θα κάνουν και κλείνουν με τη φράση «We hope to tell you soon what you really really want». Μάλιστα, η επανένωση θα γίνει με το όνομα GEM, δηλαδή τα αρχικά τους, και όχι το Spice Girls. Πάντως, η Mel C έγραψε ένα tweet για τα 20 χρόνια του Wannabe που έλεγε «Θεέ μου, δεν έχετε γεράσει καθόλου».

Δείτε το video στο toratora.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα