Ο Αλβάρο αποκάλυψε γιατί δεν κάνουν παιδί με την Αθηνά Ωνάση

Το ζευγάρι Αλβάρο-Αθηνά επιλέγει να κρατάει σεβαστές αποστάσεις ασφαλείας από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις. Αφιερωμένοι στην ιππασία καθώς είναι και οι δυο, παραμένουν προσκολλημένοι στον στόχο τους που είναι πάντα ο επόμενος μεγάλος αγώνας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό, ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μιλάει για την Αθηνά και την σχέση τους, το παρελθόν του, την Ελλάδα και την ιππασία.

Μιλώντας για την ζωή τους,

που εστιάζει στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: «Προπονούμαστε κάθε μέρα, για πολλές ώρες, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου. Θα επιθυμούσαμε πάρα πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδί, αλλά περιμένουμε να περάσει η Αθηνά αυτή τη δοκιμασία. Ανέκαθεν όλοι μιλούσαν για εκείνη μέσω της οικογένειας της. Θα ήταν ωραίο να κάνει κάτι μεγάλο για να αποδείξει την αξία της».

Απαντώντας σε ερώτηση για την απώλεια του αγαπημένου αλόγου της Αθηνάς, ο Αλβάρο δήλωσε πως «Ήταν μια ιδιαίτερα συναισθηματική απώλεια. Όποιος έχει στην κατοχή του άλογα, γνωρίζει πως αυτά τα ζώα είναι ικανά ν” αγγίξουν την καρδιά σου, όταν έχεις περάσει χρόνια μαζί τους, κάθε μέρα, για να τα εκπαιδεύσεις. Είμαι σίγουρος ότι η γυναίκα μου θα ξεπεράσει τη θλίψη της και θα αναδυθεί ισχυρότερη μέσα από αυτή την περιπέτεια. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ κοντά. Αν θέλει να γράψει την ιστορία της ως πρωταθλήτρια, πρέπει να ωριμάσει μέσα από τις δυσκολίες. Να βάλει το κεφάλι κάτω και να δουλέψει σκληρά, όπως έκανε ο παππούς της, ο Αριστοτέλης Ωνάσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα