Μην μείνετε μόνοι σας

13:42 5/5/2013 - Πηγή: Jenny.gr

H μοναξιά δεν βοήθα.

Δεν είναι εύκολοι οι καιροί. Οικονομικοί, κοινωνικοί και άλλοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή. Παρόλα αυτά είναι πιο εύκολο όταν μοιράζεσαι τη ζωή. Είτε πρόκειται για εύκολες είτε για δύσκολες στιγμές όταν τις μοιράζεται κανείς με αγαπημένα πρόσωπα είναι καλύτερα.

Οι γιορτές προκαλούν μελαγχολία, η οποία μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και σε κατάθλιψη για χιλιάδες συνανθρώπους μας. Ο λόγος είναι πως έχουν συνδυαστεί περισσότερο με τον καταναλωτισμό παρά με το πραγματικό τους νόημα. Άνθρωποι που ψωνίζουν μετά μανίας, δώρα, ρούχα, διασκεδάζουν.

Η

πραγματικότητα όμως δεν είναι έτσι. Είναι στο χέρι σας να αντισταθείτε στο τρόπο αυτό. Δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για το πώς μπορείτε να οργανώσετε τις διακοπές του Πάσχα. Η καλή παρέα, η επικοινωνία, η αγάπη και το αληθινό ενδιαφέρον δεν εξαρτάται από την οικονομική κρίση. Δεν επικοινωνεί καλύτερα κανείς έχοντας ανάμεσα του ένα τραπέζι γεμάτο ή τον αγαπούν περισσότερο αν πάει με δώρα.

Να θυμάστε πώς όταν έχετε αληθινούς φίλους, συγγενείς, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Τα πάντα αντιμετωπίζονται καλύτερα. Η μοναξιά δεν βοήθα.

The post Μην μείνετε μόνοι σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα