Κερδίστε 1 MLS iQTalk Color 4G

To jenny.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα πολύχρωµο MLS iQTalk Color 4G – Βάλε χρώµα στη ζωή σου!

Ένα Smarphone που είναι εφοδιασµένο µε κοµψότητα στο design, 4G ταχύτητες και µεγάλη 5” ΗD οθόνη ανάλυσης 1280*720 για ικανοποιητική εµπειρία θέασης. Εντυπωσιάζει µε το κοµψό του design

και την compact κατασκευή του σε χρώµατα µαύρο, ασηµί, χρυσό και ροζ. Χάρη στη οπίσθια κάµερα 13MP, µε Autofocus και LED Flash αλλά και δυνατότητα λήψης βίντεο 1080P , θα εξερευνήσετε τον κόσµο της φωτογραφίας ενώ η µπροστινή κάµερα (3,2MP) καθίσταται ιδανική για selfies. Οι επιδόσεις του βασίζονται στον τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit που είναι συγχρονισµένοι στα 1GHz. Έτσι, καλύπτονται οι ανάγκες σας για το άνοιγµα πολλαπλών apps, σε συνδυασµό µε το λογισµικό Android 5.1 Lollipop. Έτσι, το νέο σας Smarphone µετατρέπεται στο «συνοδό» κάθε χρήστη που συνδέεται στα social media, ενηµερώνεται µέσω sites και χειρίζεται εφαρµογές που απαιτούν internet. Aξίζει να σηµειωθεί ότι προσφέρει 16GB αποθηκευτικό χώρο για άπλετο downloading παιχνιδιών, ταινιών, e-books, κ.α.

Η πραγµατική εµπειρία χρήσης του MLS iQTalk® Color 4G όµως, λέγεται MAIC (MLS Artificial Intelligence Center). Απλά µε το άνοιγµα του κινητού µε µια φωνητική εντολή η νέα, ανανεωµένη MAIC θα εντοπίσει την επαφή που αναζητάς και θα την καλέσει µε το Τalk&Call®, θα στείλει µήνυµα µόνο µε τη φωνή σου µε το Talk&SMS®, µε το Talk&Email® στέλνει email και µε το Talk&Post® ποστάρει στο Facebook µόνο µε τη φωνή σου! Με µια σου εντολή εντοπίζει το αγαπηµένο σου βιντεο στο YouTubeTM, ανοίγει όποια εφαρµογή επιθυµείς, ή πραγµατοποιεί αναζήτηση µέσω του GoogleTM. Επιπλέον, µε την MLS Pedia®, το κινητό σου µετατρέπεται σε κινούµενη εγκυκλοπαίδεια καθώς η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και συγχρόνως θα αναγνώσει µία σύνοψη των αποτελεσµάτων που βρήκε. Με το MLS Τalk&Translate® η MAIC µπορεί να µεταφράσει µια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα και να σου εµφανίσει το µεταφρασµένο κείµενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά. Ψάχνεις βενζινάδικα, τράπεζες, φαρµακεία ή θέλεις να πλοηγηθείς σε νέες περιοχές της πόλης σου; H MAIC θα εντοπίσει τον προορισµό και θα σε οδηγήσει εκεί µε ασφάλεια, χάρη στον ενσωµατωµένο πλοηγό Talk&Drive®!

Η MAIC είναι η προσωπική σου βοηθός, που κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη!
Με νέα ανανεωµένη MAIC η οποία: • αποµονώνει εξωτερικούς θορύβους του περιβάλλοντος (στο αυτοκίνητο, στο bar, κτλ) ώστε ο διάλογος µαζί της να είναι απόλυτα επιτυχηµένος. • δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησής της πατώντας το κουµπί του hands free του MLS iQTalk® Color 4G ώστε να µπορείτε εύκολα να κάνετε κλήσεις, να στείλετε µηνύµατα, κλπ.

Το MLS iQTalk Color 4G μπορεί να γίνει τώρα δικό σας αρκεί να το διεκδικήσετε! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στην κλήρωση!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα