Η Τζένη Μπαλατσινού βραβεύεται από την Oriflame

Με το “Oriflame Beauty & Business Award”.

Η Oriflame διοργάνωσε και φέτος το ετήσιο συνέδριο της «Directors” Seminar» καθώς και το “Gala Awards Dinner” για την επιβράβευση των καλύτερων συνεργατών της που κατέκτησαν νέους τίτλους σε μία πολύ επιτυχημένη χρονιά. Στις 22 & 23 Φεβρουαρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oriflame

Κωνσταντίνος Μαρινάκης, καθώς και στελέχη της εταιρίας υποδέχθηκαν τους 300 top συνεργάτες τους στο Club Hotel Casino Loutraki. Στη διάρκεια του λαμπερού Gala Dinner το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε και η απονομή του “Oriflame Beauty & Business Award”. Φέτος το βραβείο απονεμήθηκε στην Τζένη Μπαλατσινού, η οποία συγκινημένη δήλωσε:

«Η κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της απεριόριστη δύναμη. Αλλά αν υπάρχει κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι η ικανότητά της να αξιοποιεί εποικοδομητικά το συναίσθημά της και να λειτουργεί περισσότερο συγκινησιακά και όχι τόσο με τη λογική. Συγχαρητήρια αξίζουν στην κάθε γυναίκα που δε το βάζει κάτω καθημερινά και αποδεικνύει έμπρακτα τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, μήτηρ, μήτρα, matrix».

Ο θεσμός του βραβείου “Beauty & Business” έχει καθιερωθεί εδώ και 8 χρόνια από την Oriflame και απονέμεται στην προσωπικότητα εκείνη που συνδυάζει την προσωπική γοητεία με την επαγγελματική καταξίωση, την επιτυχία και το ήθος.

Keywords
Τυχαία Θέματα