Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton πριν γεννήσει

H Kate Middleton πραγματοποίησε την τελευταία δημόσια εμφάνιση της λίγο πριν γεννήσει στο πλευρό του συζύγου της πρίγκιπα William.

H πολυάσχολη μέρα του βασιλικού ζεύγους περιλάμβανε τρεις δεσμεύσεις που υποστηρίζουν τους νέους του Λονδίνου και τις ευκαιρίες τους για ανάπτυξη. Ο πρώτος τους σταθμός ήταν το Stephen Lawrence Center, ένα μέρος εκμάθησης και

έρευνας για την κοινότητα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το XLP στην Christ Church όπου και παρακολούθησαν ερμηνείες των νέων. Η δημόσια εμφάνιση τους έλαβε τέλος με την επίσκεψη στο XLP λεωφορείο και το κινητό studio ηχογράφησης για την Hazel Grove Estate όπου συναντήθηκαν με τους νέους οι οποίοι έχουν στενές σχέσεις με τη φιλανθρωπία.

Η Kate Middleton έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα κομψό έντονο φούξια παλτό, που μετα βίας αποκάλυπτε ότι από μέρα σε μέρα πρόκειται να γεννήσει. Το elegant look της καθ” όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, την έχει τοποθετήσει πολλές φορές στην κορυφή των πιο καλοντυμένων celebrity και αν κρίνουμε από την πιο πρόσφατη, καθόλου άδικα.

Keywords
Τυχαία Θέματα