Η εξομολόγηση του plus-size μοντέλου Iskra Lawrence για το σώμα της και το photoshop

Το μοντέλο (και πραγματική γυναίκα) Iskra Lawrence έδωσε μία συνέντευξη στο Seventeen και μίλησε μεταξύ άλλων για το σώμα της, αλλά και για τότε που ένας φωτογράφος φωτοσόπαρε το σώμα της χωρίς την άδειά της.

«Θυμάμαι είχα φωτογραφηθεί για ένα editorial και ήμουν πολύ χαρούμενη. Πήγα και αγόρασα το περιοδικό και ήμουν «ω θέε μου»! Τα χέρια μου ήταν το μισό μέγεθος και είχα thigh gap κάπως μαγικά και όλα αυτά τα τρελά πράγματα. Η οικογένειά μου προσπάθησε να βρει τις φωτογραφίες μου στο περιοδικό, αλλά κανείς δεν με αναγνώριζε.

Είχα κάνει τεστ με έναν φωτογράφο ένα χρόνο πριν και λάτρεψα τις φωτογραφίες όπως τις είδα στη φωτογράφιση. Μου έστειλε τις φωτογραφίες δύο εβδομάδες μετά και είχε κάνει retoutch παντού. Του είπα πως «δεν νομίζω ότι μπορώ να τις χρησιμοποιήσω. Μπορείς να μου στείλεις τις αρχικές χωρίς την επεξεργασία;». Και εκείνος μου απάντησε πως «δεν νιώθω άνετα με αυτό» και του είπα «α ok δηλαδή δεν νιώθεις άνετα με εμένα χωρίς επεξεργασία».

Στη συνέχεια βέβαια τις συνέντευξης η Iskra θυμάται τότε που είδε τον εαυτό της σε διαφήμιση εσωρούχων σε billboard στην Times Square. Και ναι η φωτογραφία της δεν είχε υποστεί καθόλου photoshop. «Επιτέλους ένιωθα καλά. Ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή και σήμαινε πολλά για μένα γιατί για πολύ καιρό είχα θέματα με τον εαυτό μου».

Να φανταστούμε πως εκείνος, ο παλιός φωτογράφος, μάλλον δεν θα ένιωθε άνετα να περάσει από την Times Square.

Keywords
Τυχαία Θέματα