Η δημιουργός των κοσμημάτων Kat Blink στο Jenny.gr

Η Κατερίνα Καλλίνογλου μας μιλάει για την πρωτότυπη συλλογή κοσμημάτων της που στηρίζεται στους ενεργειακούς κρυστάλλους.

Όλα ξεκίνησαν το 2010 για την Κατερίνα Καλλίνογλου όπου ήρθε σε επαφή με τους κρυστάλλους μέσω μιας φίλης της. Αν και στην αρχή ήταν επιφυλακτική, μετά από πολύ ‘’ψάξιμο’’ συνειδητοποίησε ότι οι κρύσταλλοι μπορούν να μας συνοδεύουν πάντα όπως μας συνοδεύει ένα φυλακτό. Πιστεύει απόλυτα στην ενέργεια και θεωρεί πως η σχέση του κρυστάλλου με τον κάτοχο του είναι αμφίδρομη καθώς οι κρύσταλλοι επιλέγουν τον κάτοχο τους σύμφωνα με την ενέργεια που εκπέμπει και τις εσωτερικές

ανάγκες του καθενός! Όνειρό της είναι να δει την Kate Moss να φοράει Kat Blink κοσμήματα.

Τι σημαίνει για εσάς κόσμημα και πώς πρόεκυψε η ενασχόληση σας με αυτό; Ένα πάθος που έγινε επάγγελμα;

Αγαπώ τα κοσμήματα! Ποια γυναίκα άλλωστε δεν λατρεύει τα κοσμήματα; Τα θεωρώ σύμβολο θηλυκότητας! Η επιλογή ενός κοσμήματος αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την προσωπικότητα μιας γυναικάς. Ιδίως τα κοσμήματα που εμπεριέχουν ενεργειακούς κρυστάλλους επιλέγουν τον ιδιοκτήτη τους σύμφωνα με τις εσωτερικές ανάγκες του καθενός, είναι κάτι φοβερά δημιουργικό για μένα!

Τα Kat Blink Jewels αποτελούν μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη συλλογή κοσμημάτων. Πώς προέκυψε η ιδέα τους;

Όλα ξεκίνησαν το 2010 όπου ήρθα σε επαφή με τους κρυστάλλους μέσω μιας φίλης. Όπως πολλοί, έτσι κι εγώ στην αρχή είχα επιφυλάξεις σχετικά με το μύθο που τους συνόδευε. Το έψαξα αρκετά. Αργότερα συνειδητοποίησα ότι οι κρύσταλλοι μπορούν να μας συνοδεύουν πάντα όπως μας συνοδεύει ένα φυλακτό. Η έμπνευση τους, η ιδέα και η ουσία τους είναι οι ενεργειακές, ¨μαγικές¨ θα τολμούσα να πω ιδιότητες των κρυστάλλων. Στην περίπτωση των Kat Blink κοσμημάτων φρόντισα οι πέτρες να «ντύνονται» με τα καλύτερα και τα ομορφότερα υλικά όπως το χρυσό, ασήμι, χαλκό για αυτό και πολλοί τα αποκαλούν κοσμήματα.

Λίθοι και ζώδια. Πώς συνδυάζονται αυτά μεταξύ τους και πώς ερμηνεύονται;

Οι κρύσταλλοι μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κατανοήσουν ότι δεν είναι μόνο σώμα αλλά και πνεύμα και πως αν αυτά τα δυο δεν είναι αλληλένδετα δεν μπορούν να είναι ολοκληρωμένοι ως άνθρωποι. Η σημαντικότερη ιδιότητα των κρυστάλλων είναι πως μπορεί και μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική! Προσφέρουν μεγάλη προστασία από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια όταν φοριέται ή υπάρχει στον χώρο. Σε ότι άφορα τον συνδυασμό των κρυστάλλων με κάθε ζώδιο ξεχωριστά είναι ότι ο κατάλληλος κρύσταλλος μπορεί να φέρει σε ισορροπία τα ¨αρνητικά¨ χαρακτηριστικά του ζώδιου.

Για παράδειγμα, οι Σκορπιοί έχουν έντονο το ένστικτο επιβίωσης και έχουν την ικανότητα να ξέρουν κάθε στιγμή τι θα τους ευχαριστήσει και τι θα τους εκνευρίσει. Συχνά αυτό που ευχαριστεί έναν Σκορπιό είναι το σεξ, μιας και επηρεάζεται πολύ από τον πλανήτη, Πλούτωνα. Γενικά του αρέσει να εξερευνά με όλο του το είναι τις αισθήσεις και κάθε σεξουαλική ευχαρίστηση. O Όνυχας (Onyx) είναι ο ιδανικός λίθος για να αναπτύξετε εσείς οι Σκορπίνες τη διαίσθηση σας και τις ισχυρές ψυχικές δυνάμεις που διαθέτετε. Ένας Σκορπιός θα πρέπει να έχει πάντοτε πάνω του έναν Αμέθυστο ή μια Καρδιά του Αμέθυστου όταν θέλει να προσελκύσει αγάπη και να εκπέμψει ερωτισμό. Όταν θέλει να προσελκύσει χρήματα και επαγγελματική επιτυχία θα πρέπει να έχει πάνω του ή μαζί του έναν Κιτρίνη (Citrine).

Πώς θα χαρακτηρίζατε τα κοσμήματά σας;

Μοναδικά και επιλεκτικά. Μοναδικά γιατί ο κάθε κρύσταλλος είναι μοναδικός και ποτέ δεν είναι πανομοιότυπος, όπως ένας ζωντανός οργανισμός ! Επιλεκτικά γιατί οι κρύσταλλοι επιλέγουν τον κάτοχο τους σύμφωνα με την ενέργεια που εκπέμπει!

Ποια υλικά χρησιμοποιείτε και ποιο είναι το αγαπημένο σας από αυτά;

Χρησιμοποιώ είκοσι είδη ενεργειακών κρυστάλλων τα όποια τα δένω με χρυσό, ασήμι και χαλκό και οι αγαπημένοι μου κρύσταλλοι είναι ο σιδηροπυρίτης και η καρδιά του αμέθυστου !

Τα κοσμήματα σας αποτελούν πηγή θετικής ενέργειας. Πιστεύετε στη θετική ενέργεια και στο πόσο μπορεί αυτή να αλλάξει την έκβαση μίας κατάστασης;

Πιστεύω απόλυτα στην ενέργεια, ο κάθε κρύσταλλος ανάλογα με τις ιδιότητες του βοηθάει στην εξισορρόπηση οποιουδήποτε προβλήματος ή οποιασδήποτε ανάγκης. Η σχέση του κρυστάλλου με τον κάτοχο του είναι αμφίδρομη όπως όλες οι ουσιαστικές σχέσεις στην ζωή.

Celebrities της εγχώριας και διεθνούς showbiz επιλέγουν τις Kat Blink δημιουργίες. Ποιος/α star είναι το όνειρο σας να φορέσει τα κοσμήματά σας;

Θα ήθελα πολύ να δω την Kate Moss να φοραει τα Kat Blink. Είναι fashion icon και έχει πολύ έντονη προσωπικότητα.

Τι να περιμένουμε στο μέλλον από τις επόμενες συλλογές Kat Blink Jewels;

Η έμπνευση δεν είναι κάτι που προδιαγράφεται, έρχεται από εκεί που δεν την περιμένεις… Ένα είναι το σίγουρο: Στόχος μου είναι να μην απογοητεύσω κανέναν από αυτούς που έχουν ήδη δει και αγαπήσει την συλλογή. Οι υπόλοιποι απλώς δεν την έχουν δει ακόμα!

Πάρτε μία «γεύση» από τις Kat Blink δημιουργίες:

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φτιάξτε το δικό σας bullet με τον δικό σας μοναδικό τρόπο! Είστε fan του ροζ χρυσού; Είστε fan του ασημένιου; Ή θέλετε να το φτιάξετε πιο παιχνιδιάρικο με την επιλογή του χρωματιστού δέρματος;

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα