Η αστρολογία από την άλλη πλευρά

Από 20 έως 30 Νοεμβρίου 2014 (και λίγο Δεκέμβριο)

Είμαι ερευνήτρια με έγκυρες πηγές και οι πληροφορίες που δίνω είναι καλά ψαγμένες. Μπορεί να μην είμαι πτυχιούχος Αστρολόγος ή Φενγκσουίστρια, όμως έχω διαίσθηση και εμπειρία. Ετοίμασα λοιπόν μία σύνοψη με τις κυριότερες τάσεις και προβλέψεις, βάσει των εγκυρότερων αστρολόγων του εξωτερικού (και όχι από τηλεοπτικές ντίβες).

Σκορπιός

«Το σεκς είναι όπως η πίτσα. Ακόμα και όταν είναι κακής ποιότητας, δεν λέμε όχι, μας αρέσει». Γιατί τα ωραία της ζωής έχουν πάντα

το κάτι τις να μας δώσουν (μία ευχαριστησούλα, ένα ενδιαφέρον, ένα φλερτάκι), ενώ μπορεί ακόμα και να μας βγούνε τυχερά. Αφεθείτε στις απολαύσεις της στιγμής. Υποφέρατε πολύ μέχρι τώρα, ιδίως στις σχέσεις που είχατε ή δεν είχατε. Τις 2 τελευταίες εβδομάδες του Νοεμβρίου, θα τα πράγματα θα φτιάξουν σταδιακά. Μπορεί να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι για να ολοκληρώσετε ένα έργο. Τώρα είναι καλή εποχή για να διεκδικήσετε μία αύξηση, ιδίως μετά τις 22/11. Τότε έχουμε νέα σελήνη και καινούργια αρχή σε ότι θέλετε. Για να πάρετε την αύξηση να πουλήσετε καλά τον εαυτό σας, να τους θυμίσετε πόσο καλά και αποτελεσματικά έχετε δουλέψει. Τα οικονόμικά σας επιτέλους αρχίζουν να συμμαζεύονται. Α, και να κοιτάξετε το αυτοκίνητό σας γιατί μπορεί κάτι να εμφανίσει κατά το τέλος του μήνα.

Τοξότης

Πολύ γρήγορα θα έχετε εκπλήξεις. Εκεί που νομίζετε ότι κάτι έχετε καταλάβει, σας αποκαλύπτεται μία οπτική που δεν είχατε σκεφτεί και εκεί που πάτε να το χωνέψετε, έρχεται καπάκι ένα ακόμα γεγονός που ανατρέπει τα πάντα. Και όχι μόνο… Αυτό το μήνα έχετε πολλά έξοδα, προσέξτε τις πιστωτικές σας, ακριβά δώρα για τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας, φαγητά, διασκέδαση. Στα ερωτικά, η γοητεία και το χιούμορ σας είναι ακαταμάχητα. (Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε μέχρι τις 10/12, μετά θα ξυπνήσετε). Ιδίως στις 26/11 θα έχετε μεγάλη επιτυχία, γι’ αυτό πάτε κομμωτήριο ή κουρείο πριν βγείτε. Η νέα σελήνη στις 22/11 είναι σημαντική. Βάλτε μπρος για να πετύχετε ένα σημαντικό στόχο και να το γιορτάσετε στα γεννέθλιά σας. Έχετε πιθανότητες να δείτε ένα όνειρο να πραγματοποιείται, ερωτικό ή επαγγελματικό δεν μπορώ να σας πω, εσείς ξέρετε. Αν καπνίζετε, η νέα σελήνη σας δίνει την ώθηση να το κόψετε. Φροντίστε το σπίτι σας, μην αφήνετε ζημιές να διαιωνίζονται γιατί θα μεγαλώσουν και θα σας κοστίσει ο κούκος αηδόνι.

Αιγόκερως

Μέσα στους επόμενους μήνες τα πράγματα που πρόκειται να σας δώσουν ή να σας συμβούν ίσως σας φανούν ασήμαντα, όμως μην τα υποτιμήσετε. Μπορεί να σας βγουν πολύ πιο χρήσιμα απ’ ότι φανταζόσαστε. Μέχρι τις 4/12, έχετε όλο και περισσότερη ενέργεια, γιατί έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας και σας δίνει κουράγιο, αντοχή και έμπνευση. Σύμφωνα με τους αρχαίους αστρολόγους ο Άρης σχεδόν κάνει θαύματα. Αυτό το μήνα θα καταφέρετε πολλά. Μπορεί να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Και όχι μόνο. Γίνεστε πιο ελκυστικοί και δημοφιλείς. Μέχρι το τέλος του μήνα όμως χαλαρώστε λίγο γιατί έρχονται γιορτές. Προγραμματίστε ιατρικά ραντεβού ή εξετάσεις. Και κόψτε μια κακή συνήθεια μέχρι το τέλος του χρόνου.

Υδροχόος

Βάλτε στόχο να περνάτε καλά και να κάνετε ότι σας δίνει ευχαρίστηση. Όχι όμως με εγωϊσμό και ανευθυνότητα. Επικεντρωθείτε σε θετικά, ευχάριστα πράγματα που με τη θετική τους ενέργεια, θα κάνουν όχι μόνο εσάς, αλλά και αυτούς και που είναι κοντά σας και νοιάζεστε γι’ αυτούς να νιώσουν καλά. Από τις 4/12 και για τα επόμενα 2 χρόνια θα έχετε πολύ ενέργεια που θα σας φέρει γούρι και στα προσωπικά σας. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε και τίποτα δεν σας σταματά. Νέες γνωριμίες και πάρτυ από τις 22/11. Ο Δεκέμβριος θα είναι για σας ο μήνας του φλερτ, του έρωτα και των σχέσεων. Η Αφροδίτη είναι μαζί σας.

Ιχθύες

Μπορεί να προβλήματα που έχετε να σας φαίνονται βουνό. Και είναι. Όμως με μικρά βήματα, σταθερότητα, επιμονή και υπομονή (γαϊδάρου στη Σαντορίνη), μπορείτε να τα ξεπεράσετε. Προχωρήστε χωρίς να κοιτάτε την κορυφή της σκάλας, αλλά επικεντρώστε την προσοχή σας μόνο στο επόμενο σκαλοπάτι. Ένα τη φορά. Πάντως αυτό το μήνα θα επιβραβευτεί μία προσπάθεια που κάνατε όλο το χρόνο. Μετά τις 22/11 θα πάρετε την αναγνώριση που θέλατε, μαζί όμως και μια μεγάλη ευθύνη (χε, χε, χε). Ένα άτομο μεγαλύτερό σας ηλικιακά ή ιεραρχικά θα σας βοηθήσει πολύ. Από τις 23/12 θα έχετε ένα καινούργιο ρόλο και ευθύνες. Μπορεί να είναι μία δουλειά που έχει κάποια σχέση με καλλιτεχνικά. Θα είναι απαιτητική, θα σας κουράσει, αλλά αξίζει τον κόπο.

Κριός

Όταν σας μπαίνει κάτι στο μυαλό, μην το αποφεύγετε, μην το πολεμάτε. Είναι μέρος της φύσης σας. Διοχετεύστε την έντονη ενέργειά σας σε αυτή την κατεύθυνση και απελευθερωθείτε από ότι σας περιορίζει. Ο Νοέμβριος είναι σημαντικός μήνας για τα επαγγελματικά σας. Έχετε τη δυνατότητα να λάμψετε με το έργο σας, ακόμα και να πάρετε προαγωγή. Αν ψάχνετε για δουλειά, κυνηγείστε κάθε ευκαιρία, πηγαίνετε στις συντεύξεις, ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν κατά το τέλος Δεκεμβρίου, οπότε εκμεταλλευθείτε αυτές τις μέρες για να βάλετε τα θέματα σε τάξη και να κλείσετε εκκρεμότητες. Μετά τις 22/11 μπορεί να πάτε ταξίδι, που ίσως έχει σχέση με την οικογένειά σας και μπορεί να είναι λίγο κουραστικό.

Ταύρος

Άβυσος η ψυχή σας. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας εκπλήξουν. Αυτό το μήνα μπορεί να πάρετε μαθήματα ζωής. Εσείς που θέλετε μόνιμη σχέση, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 23/12 και μετά. Μην σας πιάνει άγχος. Τα καλά θα έρθουν, έχετε υπομονή (που δεν έχετε) και λειτουργήστε ακολουθώντας το ένστικτό σας (που έχετε). Αν πάλι είστε σε σχέση, σύντομα ότι προβλήματα και εντάσεις είχατε θα χαλαρώσουν. Αν μπορείτε να πάτε ένα ταξιδάκι, θα βοηθήσει. Αν όχι, ξεκινήστε να ασχολείστε με κάτι καινούργιο. Σας απορροφά όλη την ενέργεια το σπίτι και η οικογένειά σας. Αν δεν αντέχετε το χώρο που μένετε, αυτή την εποχή σχεδιάστε πού και πώς θα θέλατε να είστε. Τον Ιανουάριο ξεκινήσετε το ψάξιμο, ενώ ο Φεβρουάριος είναι ακόμα καλύτερος μήνας για το σπίτι (ιδίως γύρω στις 3/2). Τον Αύγουστο 2015 έχετε ελπίδες να μετακομίσετε και να φτιάξετε το σπίτι σας ένα πραγματικό κάστρο.

Δίδυμος

Προσπαθείτε να καταπολεμήσετε κάτι αλλά ο τρόπος που το κάνετε φέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Γι’ αυτό απομακρυνθείτε για λίγο από το πρόβλημα και η λύση θα έρθει από μόνη της. Μέχρι τις 4/12 έχετε απρόβλεπτα έξοδα που αφορούν κυρίως την οικογένειά σας ή αυτούς που φροντίζετε. Προσοχή στη σωματική σας άσκηση να μην κουράζεστε. Ότι ιατρικό έχετε να κάνετε, κάντε το μέχρι την πρωτοχρονιά, χωρίς αναβολή. Μετά τις 22/11 αρχίζει για σας η εορταστική περίοδος. Παίζει να έχετε και 1-2 φλερτάκια, να αρραβωνιαστείτε ακόμα και να παντρευτείτε. Τα ερωτικά θα πάνε καλά και μέσα στο Δεκέμβριο όπου κατά τις 23/12 μπορεί και να γκαστρωθείτε. Πάντως σίγουρα, η επόμενη σχέση σας θα είναι σοβαρή.

Καρκίνος

Παρόλο που νιώθετε τα προβλήματα να σας πνίγουν, τώρα μα τώρα, σας έρχεται η έμπνευση και έχετε την ελευθερία να την εκφράσετε. Αν θέλετε να βγείτε να ξεσπάσετε, κάντε το, μην το κρατάτε μέσα σας. Από τις 23/12 και μετά αρχίζουν να σας περνάνε τα άγχη και οι ταλαιπωρίες. Οι χειρότερες μέρες σας είναι μέχρι το τέλος του μήνα, θα νιώθετε από παντού να σας κριτικάρουν και να σας κατηγορούν. Βουλώστε τα αυτιά σας και επικεντρωθείτε σε αυτά που ξέρετε ότι κάνετε καλά και στους ανθρώπους που σας αγαπούν. Επαγγελματικά θα σας προκύψουν καινούργιες δουλίτσες, μην τις αφήνετε να πάνε χαμένες, δεν πειράζει αν χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, ψυχολογικά θα σας βγει σε καλό. Από τις 22/11 αρχίστε δίαιτα να σκάσουν οι εχθροί σας. Κάντε το δώρο στον εαυτό σας.

Λέων

Ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε περισσότερα στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή. Όσο πιο πολλά ζητήσετε, τόσο περισσότερα θα πάρετε. Η καριέρα σας εκτινάσσεται στα ύψη και οι ανώτεροί σας θα σας προσέξουν. Δουλέψατε σκληρά γι’ αυτό και τώρα είναι η στιγμή για να το απολαύσετε. Αρχίστε να χαλαρώνετε σταδιακά, μέχρι τις 4/12. Τον επόμενο μήνα θα διασκεδάσετε, θα ηρεμίσετε και θα περάσετε πολύ ωραία. Σας συνιστώ να πάτε στο γυμναστήριο, έστω και για λίγο. Όμως η εβδομάδα από 17/11 θα είναι δύσκολη, γι’ αυτό δείξτε ευελιξία. Μετά τις 22/11, οι ελεύθεροι/ες ντυθείτε, στολιστείτε, πάτε κομμωτήριο, γιατί έρχονται έρωτες και μάλιστα ωραίοι και αληθινοί. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο μεγαλύτερό σας που θα σας ιντριγκάρει και θα σας αρέσει. Γενικά να περιμένετε επιτυχία στις σχέσεις. Άμα θέλετε παιδί, ξεκινήστε το σεκς από τις 22/11.

Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό, ότι σας έχει τρομάξει στη ζωή σας αρχίσε (με μικρά βηματάκια) να φεύγει. Μπορεί να μην ξεκουμπιστεί μια κι’ έξω, όπως θα θέλατε, αλλά μέσα στους επόμενους 8 μήνες, θα έχετε απελευθερωθεί από αρκετά, αν όχι όλα, τα κακά και τα δαιμόνια που σας είχαν γίνει τσιμπούρι τα τελευταία χρόνια. Τα ερωτικά σας είναι πολύ ωραία, ο Άρης μπαίνει σε σούπερ πορεία που θα διαρκέσει 2 χρόνια (και βάλε άμα θέλετε). Η αγάπη αυτή έχει τη δύναμη να σας μεταμορφώσει. Οι αδέσμευτοι/ες, εκμεταλευθείτε κάθε κοινωνική ευκαιρία για να γνωρίσετε κόσμο, γιατί μέχρι τις 4/12 έχετε πιθανότητες για έρωτες. Και άμα θέλετε παιδάκι, βάλτε μπρος. Με τη νέα σελήνη στις 22/11, έρχεστε πιο κοντά στους φίλους σας, μαζεύεται κόσμος σπίτι σας και τους μαγειρεύετε. Τέλος, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να συμμαζέψετε παρθενίστικα το σπίτι σας, ξεσκονίστε, πετάξτε τα περιττά, διακοσμίστε. Θα νιώσετε ότι παράλληλα ξεκαθαρίζετε και τη ζωή σας.

Ζυγός

O Τσώρτσιλ έλεγε ότι για να βελτιώσεις τη ζωή σου, πρέπει να κάνεις αλλαγές και μάλιστα συχνές. Δεν σας προτείνω να ψάχνετε το τέλειο, και για να μην πέφτετε από τα ροζ σύννεφα στη γκίζα μελαγχολία (τυπικός Ζυγός), προχωράτε ένα βήμα τη φορά, κάνοντας συνεχείς βελτιώσεις με ρεαλιστικές προσδοκίες. Κοινωνικά θα είστε πολύ δραστήριοι/ες. Κατά τις 22/11 και μετά, ένα ταξίδι θα είναι σημαντικό, σχετικά με κάποιο στόχο σας ή με το χώρο που ζείτε. Θα σας απασχολήσει το σπίτι ή ακίνητη περιουσία σας. Αν χρειαστεί κάντε επισκευές. Προσέξτε τα υδραυλικά. Αν πρόκειτια να υπογράψετε συμβόλαιο, συμβουλευτείτε δικηγόρο. Τα οικονομικά σας θα είναι λίγο ασταθή, μπορεί όμως να βοηθήσουν λίγο οι γονείς σας, ή περιουσιακά στοιχεία που έχετε μαζί τους. Από τις 23/12 τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και αυτό θα σας ανακουφίσει, καθώς τα τελευταία 2 χρόνια είχατε αρκετά απρόβλεπτα έξοδα. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε το Δεκτέμβριο, αρχίστε από τώρα τις προετοιμασίες.

Πηγή: inocohen.wordpress.com

Keywords
αστρολογια, πιτσα, νέα, βγείτε, αηδόνι, αρης, φλερτ, πηγαίνετε, εκκρεμότητες, φεβρουάριος, λύση, Πρωτοχρονιά, ροζ, wordpress, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, αμα, η ζωη ειναι ωραια, αποτελεσματα, βγείτε, αηδόνι, υδραυλικα, αυτοκινητο, αφροδιτη, βημα, δουλεια, δωρα, θαυματα, καριερα, ονειρο, περιοδος, πτυχιουχος, σεληνη, φλερτ, ωθηση, ωρα, wordpress, αγαπη, αγχος, αυξηση, αξιζει, ατομο, αυτια, πηγαίνετε, εβδομαδες, φαγητα, γεγονος, γινει, γκιζα, γοητεια, γονεις, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δωρο, ευκαιρια, εκκρεμότητες, ελευθερια, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενστικτο, εξετασεις, εξοδα, εποχη, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, ευθυνη, εχθροι, ζωη, ζωδιο, ζωης, υπομονη, κομμωτηριο, λύση, μηνες, μπορειτε, μυαλο, νοεμβριος, ξερετε, παντα, οικογενεια, παιδι, πιθανοτητες, ροζ, προβληματα, παρτυ, ψυχη, ραντεβου, ρολο, σιγουρα, συντομα, σπιτι, σουπερ, τσωρτσιλ, φεβρουάριος, φαινονται, φορα, χιουμορ, ψυχολογικα, βηματα, ερωτες, ιατρικο, ιατρικα, πηγες, πληροφοριες, ταξιδι, θεματα, θετικα, βουνο
Τυχαία Θέματα