Η YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ γιορτάζει το νέο γυναικείο άρωμα «MON PARIS»

15:36 8/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

«(…) Διάλεξα το όνομα σου γι’ αυτό το άρωμα, γιατί κανένα άλλο δεν είναι πιο όμορφο. Γιατί σε αγαπώ. Παρίσι μου.» Yves Saint Laurent

Η μάρκα YSL BEAUTE γιόρτασε το λανσάρισμα του νέου γυναικείου αρώματος « Mon Paris » στον ατμοσφαιρικό πολυχώρο Pirée. Ένα μέρος κομψό αλλά και ανατρεπτικό, χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν στον έρωτα, ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τον Yves Saint Laurent.

Το

«Mon Paris» αποθεώθηκε μέσα από ντεκόρ εμπνευσμένο από την έννοια ενός παράφορου έρωτα που δημιουργεί μια αίσθηση ιλίγγου. Σε διαφορετικούς χώρους οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το άρωμα αλλά και την καμπάνια του, να απολαύσουν ένα 360° animation και να ζήσουν την εμπειρία vertigo, να αποκτήσουν το Mon Paris look στο μακιγιάζ.

Στο πάρτι, που είχε γεύση από Παρίσι, παρευρέθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν cocktails γεμάτα γαλλική φινέτσα από το St. Germain.

Πίσω από τα decks του Piree, η DJ και μουσική παραγωγός Xenia Ghali -που το τελευταίο της single σκαρφάλωσε στο Νο1 του billboard dance chart- σε απόλυτη rock & edgy διάθεση, απογείωσε το πάρτι.

Για πρώτη φορά, το international account της μάρκας στο Snapchat (@YSLBeauty) κατακλύστηκε από live στιγμιότυπα της βραδιάς δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο διεθνές κοινό να ζήσει μαζί μας τη λαμπερή έκφραση του τρόπου με τον οποίο η μάρκα YSL Beaute αποθεώνει τον έρωτα.

Η διαφημιστική καμπάνια του αρώματος είναι σκηνοθετημένη από το δημιουργικό δίδυμο «We are from LA». Η πρωταγωνίστρια Crista Cober στην αγκαλιά του Jérémie Laheurte παραδίδεται σε έναν παράφορο έρωτα με φόντο την Πόλη του Φωτός.

Το original soundtrack του φιλμ που ερμηνεύει η Leela, είναι ένα remix του κλασικού τραγουδιού των U2 με τίτλο «Love is Blindness».

MON PARIS

Αιχμαλωτίζοντας την ουσία ενός μεγάλου έρωτα μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας που ζουν μέσα στην ευφορία της στιγμής, η YSL Beauté παρουσιάζει μια λαμπερή έκφραση του τρόπου με τον οποίο ζούμε σήμερα τον έρωτα, εμπνευσμένη από την πόλη των εραστών, το Παρίσι.

Mon Paris: το άρωμα μιας πόλης που διακατέχεται από το σαρκικό πόθο, που αφήνεται και παραδίνεται με πάθος στον παράφορο έρωτα.

Μια νέα ανατρεπτική ερμηνεία του κλασικού chypre. Ένα άρωμα που αποκαλύπτει μια νέα πρόθεση και ένα λαμπερό πάθος. Ένα εξαιρετικά μοντέρνο, πρωτοφανές και τολμηρό λευκό chypre, το οποίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο και δημιουργήθηκε όχι από έναν, αλλά από τρεις κορυφαίους αρωματοποιούς: τον Olivier Cresp, την Dora Baghriche και τον Harry Fremont. Ο σαρκικός πλούτος και η λουλουδάτη διαφάνεια κάνουν το Mon Paris ένα σύγχρονο λουλουδάτο και φρουτώδες chypre, ταυτόχρονα συναρπαστικό, ελκυστικό και απόλυτα σαγηνευτικό.

Παρευρέθηκαν οι: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Τζένη Μπαλατσινού, Έλενα Γαλύφα, Κώστας & Έφη Κατσουράνη, Όλγα Φαρμάκη, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Αναστασία Περράκη, Στίβ Μιλάτος, Άννα Πρέλεβιτς, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Παολίνα Διαμαντούλη, Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη, George Παπακώστας, Άννα-Μαρία Αντύπα, Δημήτρης Τσακούμης, Ζέτα Τσακούμη και πολλοί άλλοι…

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Παναγιώτης Μπουγιούρης – Κλέλια Μενελάου

Δείτε περισσότερα Galleries

Έλενα Γαλύφα

Δείτε περισσότερα Galleries

George Παπακώστας – Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη

Δείτε περισσότερα Galleries

Αναστασία Περράκη

Δείτε περισσότερα Galleries

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Δείτε περισσότερα Galleries

Όλγα Φαρμάκη

Δείτε περισσότερα Galleries

Xenia Ghali

Δείτε περισσότερα Galleries

Τζένη Μπαλατσινού

Δείτε περισσότερα Galleries

«Ταξίδι» στο Παρίσι μέσω των Oculus.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Crista Cober, Jeremie Laheurte, Leela, MON PARIS, Mon Paris look, We are from LA, YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ

Keywords
Τυχαία Θέματα