Η Kirsten Dunst τοποθετείται σχετικά με την μανία των selfies

Πρωταγωνιστώντας σε μία ταινία μικρού μήκους, οπού παρουσιάζει με κωμικό τρόπο την εμμονή της νέας γενιάς κι όχι μόνο.

Όλοι γνωρίζετε για την τάση αυτή που κυριαρχεί στα social media. Η διάδοση του όρου, που δεν σημαίνει κάτι άλλο απ΄την «αυτοαπεικόνισή» μας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, είναι τόσο ευρέως διαδεδομένη που ανακοινώθηκε ως η λέξη της χρονιάς 2013 για το Αγγλικό λεξικό της Οξφόρδης καθώς ήταν αδύνατο να περιηγηθεί κανείς στα κοινωνικά

δίκτυα χωρίς να δει τουλάχιστον μία “selfie” φωτογραφία. Oι celebrities μοιράζονται στιγμές τις ζωής τους, στέλνουν κοινωνικά μηνύματα, οι φίλοι μας μας ενημερώνουν για το τι κάνουν μέχρι και ο Πάπας Φραγκίσκος δέχτηκε να βγάλει μια «selfie» με νιόπαντρο ζευγάρι που βρέθηκε στο Βατικανό.

Το ζήτημα αυτό έχει απασχολήσει αρκετούς Κοινωνικούς επιστήμονες και Ψυχολόγους καθώς η μανία των selfies έχει γίνει εμμονή σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε τραγικοί βρήκαμε πολύ έξυπνο τον τρόπο που η γνωστή ηθοποιός Kristen Dunst θίγει το θέμα πέφτοντας ουσιαστικά «θύμα» των selfies σε μία ολιγόλεπτη ταινία μικρού μήκους. Η ιδέα ήταν για το Vs. Magazine απ΄τον filmmaker Matthew Frost. Η 32χρονη ηθοποιός Kirsten Dunst βγαίνει απ΄το σπίτι της στο Los Angeles ένα ηλιόλουστο πρωινό. Όλα ήταν τέλεια μέχρι που ένα αμάξι σταμάτησε έξω απ΄το σπίτι της. Δύο κοπέλες κατεβαίνουν χαρούμενες και της ζητούν μια selfie μαζί της. Εκείνη δέχεται, οι κοπέλες παίρνουν τις φωτογραφίες και κατευθείαν τις ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram. H ηθοποιός έκπληκτη τις ρωτά αν θέλουν να της πουν κάτι. Εκείνες την «ικετεύουν» να της κάνει tag στο δικό της λογαριασμό. Oι κοπέλες φεύγουν και η Kirsten Dunst μένει σοκαρισμένη. Οι δύο φίλες μετρούν τα like των φωτογραφιών στο αμάξι.

Keywords
Τυχαία Θέματα