Η Gwen Stefani δεν ήθελε να αποτύχει στο γάμο της

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Glamour, για το τεύχος «2016 Women of the Year «, βρίσκεται η διάσημη τραγουδίστρια Gwen Stefani. Μαζί με το cover έδωσε και μία τρομερή συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε αρκετά πράγματα για τον εαυτό της. Φυσικά δε δίστασε να αναφερθεί και στο χωρισμό της με τον πρώην σύζυγο της, Gavin Rossdale μετά από 13 χρόνια γάμου.

Φωτογραφία του πρώην ζευγαριού.

«Μερικές

φορές για να πάρεις τη ζωή και πάλι στα χέρια σου, πρέπει να βιώνεις σκληρές και δύσκολες στιγμές. Αισθάνομαι σαν να ξύπνησα φέτος.
Έπρεπε να δουλεύουμε πολύ σκληρά γι αυτό το γάμο, όλη την ώρα, όπως όλοι, αλλά το δικό μας ήταν ακόμη πιο δύσκολο, αφού είμαστε από διαφορετικές χώρες και είμαστε και οι δύο διάσημοι και μουσικοί. Ο γάμος ήταν το μόνο πράγμα που δε θέλαμε να αποτύχουμε. Οι άνθρωποι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν για μένα, δε με επηρεάζουν. Αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια αποτυχία. Δεν υπάρχει τίποτα παράξενο στα συναισθήματά μου.»

Σε λίγο ξεκινάει η περιοδεία της Gwen για το λανσάρισμα του νέου της album και όπως αναφέρει η ίδια, το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα