Φορέστε το στενό μίντι φόρεμα

09:56 4/4/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Για chic & sexy εμφανίσεις.

Ένα στενό μίντι φόρεμα είναι ό,τι πρέπει για να συνοδεύσετε τις εμφανίσεις σας από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βραδινές εμφανίσεις σας. Για εσάς που θέλετε να βάλετε φόρεμα στα πρωινά looks σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα floral μίντι φόρεμα σε στενή γραμμή για να πετύχετε μία chic & girly εμφάνιση που συγχρόνως είναι ιδιαίτερα άνετη και βολική για την καθημερινότητα. Επίσης, για το look του γραφείου είναι μία στυλάτη πρόταση

να επιλέξετε ένα μίντι φόρεμα σε κλασσική στενή γραμμή παίζοντας με τις γήινες αποχρώσεις. Στην περίπτωση που είστε ψηλές, επιλέξετε να φορέσετε τις αγαπημένες μπαλαρίνες με το μίντι φόρεμα σας, ενώ αν δεν είστε ιδιαίτερα ψηλές, προτιμήστε ένα ζευγάρι παπούτσια με χαμηλό τακούνι για πιο κολακευτικό αποτέλεσμα. Και βέβαια το στενό μίντι φόρεμα δεν θα μπορούσε να λείπει από τις βραδινές εμφανίσεις σας, συνοδεύοντας το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες για κομψά και σέξι outfits.

Δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις και επιλέξτε αυτές που ταιριάζουν στο στυλ αλλά και την περίσταση που θέλετε να το φορέσετε:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 15

Floral μίντι φόρεμα για τα πρωινά looks.

< >

The post Φορέστε το στενό μίντι φόρεμα appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
minti forema
Τυχαία Θέματα