Διακοσμήστε το καθιστικό με αξεσουάρ αξίας χαμηλότερης των είκοσι ευρώ

Το σαλόνι είναι ένα από τα πιο πολυλειτουργικά σημεία του σπιτιού και ένας χώρος μέσα στον οποίο περνάμε συνήθως αρκετές ώρες της ημέρας μας. Γι’αυτό πρέπει να είναι όμορφα διακοσμημένο ώστε να μας εμπνέει να κάνουμε όλο και περισσότερα πράγματα χωρίς να μας κουράζει ή να μας δημιουργεί άγχος.

Σας έχουμε, λοιπόν, σήμερα, μερικά υπέροχα αξεσουάρ που μπορείτε να προσθέσετε στο σαλόνι σας με πολύ λίγα χρήματα.

Αραχνοΰφαντες κουρτίνες Βάλτε στο σαλόνι σας πολύ λεπτές λευκές κουρτίνες οι οποίες θα πρέπει να ακουμπάνε ή να σέρνονται και λίγο στο δάπεδο. Αμέσως το σαλόνι σας θα δείξει πιο

φωτεινό καθώς ο ήλιος διαπερνάει πιο εύκολα τα πολύ λεπτά υφάσματα.

Χαλί Τώρα την άνοιξη μπορείτε να μαζέψετε σιγά-σιγά τα «βαριά» χαλιά και να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με ένα λεπτό, ανοιξιάτικο χαλάκι με χρώμα, όμορφα σχέδια και χαρακτήρα. Μπορείτε να βρείτε πολλά τέτοια χαλάκια με λιγότερο από 20 ευρώ. Επιλέξτε μια ζωηρή απόχρωση για να προσθέσετε χρώμα στο χώρο σας, και ένα ιδιαίτερο σχέδιο που θεωρείτε πως ταιριάζει στο σαλόνι σας.

Ξύλινα μπολ Τα ξύλινα μπολ που μοιάζουν να έχουν φτιαχτεί από ανεπεξέργαστο ξύλο είναι μια ωραία πινελιά για το τραπεζάκι του σαλονιού. Γεμίστε τα με βότσαλα ή άμμο και κεριά ή χρησιμοποιήστε τα σαν αποθηκευτικούς χώρους για τα βιβλία σας. Μπορείτε να βρείτε ξύλινα μπολ σε καταστήματα με είδη σπιτιού (πιο εύκολα θα τα βρείτε σε μικρά γειτονικά καταστήματα και όχι τόσο σε πολυκαταστήματα).

Tip Αυτά τα μπολ ταιριάζουν πολύ και στην κουζίνα όπου μπορείτε να τα βάλετε στο τραπέζι σας και να τα γεμίσετε με φρούτα.

Κουτιά αποθήκευσης Τα χειροποίητα κουτιά και καλάθια αποθήκευσης είναι πολύ χρήσιμα αξεσουάρ για το σαλόνι. Οργανώστε τα πάντα στο χώρο σας με αυτά τα όμορφα κουτιά που θα δώσουν στιλ στο σαλόνι σας ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσουν στο να επικρατεί πάντα τάξη στο σαλόνι. Μπορείτε να βρείτε υπέροχα καλάθια made in Mexico που κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ ή να αγοράσετε έτοιμα καλάθια και κουτιά από καταστήματα με είδη σπιτιού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι πολύ λεπτές κουρτίνες θα επιτρέψουν στο φως του ήλιου να μπει πιο εύκολα μέσα στο σαλόνι σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα χαλάκι με όμορφα σχέδια θα δώσει μια πινελιά ανανέωσης στο χώρο σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αυτά τα ξύλινα μπολ θα δώσουν στιλ στο χώρο σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αυτά τα κουτιά θα δώσουν στιλ στο σαλόνι σας ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσουν στο να επικρατεί πάντα τάξη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε πρωτότυπα βάζα που δείχνουν όμορφα ακόμα και χωρίς λουλούδια στο εσωτερικό τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα σουβέρ με ζωάκια φέτος είναι must.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αυτά τα λουλούδια παρόλο που είναι ψεύτικα μοιάζουν σαν αληθινά.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: αξεσουάρ, διακόσμηση, σαλόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα