Δείτε το σπίτι που πούλησε η Gwen Stefani στο Beverly Hills

Η διάσημη τραγουδίστρια Gwen Stefani, έμενε για πολλά χρόνια σε έπαυλη με μαγική θέα σε μία από τις γνωστές γειτονιές των celebrities, στην καταπράσινη γειτονιά του Beverly Hills. Μετά από 13 χρόνια γάμου με τον τραγουδιστή Gavin Rossdale, αποφάσισαν από κοινού να πουλήσουν το σπίτι για 35,000,000 δολάρια και ο καθένας να μετακομίσει χωριστά πια, σε νέο σπίτι.

Η Gwen Stefani

και ο Gavin Rossdale, το 2006 είχαν αγοράσει την πολυτελή κατοικία των 11,845 τετραγωνικών μέτρων για 13,300,000 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι αν την πουλήσουν στο ποσό που είδαμε, τότε θα βγουν κερδισμένοι κατά 22,000,000 δολάρια.

Η έπαυλη αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από τον Kelly Wearstler, προσωπικό γυμναστήριο, ξεχωριστό απομονωμένο χώρο για την κουζίνα, μεγάλη πισίνα, γήπεδο του τένις και όπως θα δείτε είναι σε ένα υπερυψωμένο λόφο, γιατί πρέπει να υπάρχει και η ιδιωτικότητα μην το ξεχνάμε!

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: best of internet men, celebrity houses, Gwen Stefani, πολυτελής έπαυλη, πολυτελής κατοικία, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα