Χρήσιμες συμβουλές για ένα χαρούμενο και ασφαλές καλοκαίρι

Το καλοκαίρι η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και μαζί της ανεβαίνει η λίμπιντο, ενώ οι αναστολές μειώνονται. Ίσως αποτελεί την ιδανική εποχή για να βρεθείτε περισσότερο με τον σύντροφο σας, όσες είστε δεσμευμένες ή να κάνετε καινούριες γνωριμίες οι αδέσμευτες. Γενικά επικρατεί μια αίσθηση ελευθερίας και ανεμελιάς. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται και τα αφροδίσια νοσήματα, κυρίως στο γυναικείο φύλο.

Αν είστε γυναίκα, τότε το καλοκαίρι

πρέπει να προσέχετε διπλά, γιατί όλες οι συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των μικροβίων. Κυρίως οι μύκητες πολλαπλασιάζονται όταν αυξάνεται η θερμοκρασία, όταν βρίσκεστε σε πισίνες, όταν κάθεστε απευθείας στη βρεγμένη άμμο ή όταν χρησιμοποιείτε συχνά κοινόχρηστες τουαλέτες. Αλλά ακόμα και αν προσέχετε όλα τα παραπάνω, μπορεί οι μυκητιάσεις να κάνουν την εμφάνιση τους ξαφνικά και να σας χαλάσουν τις διακοπές. Γι αυτό και η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής είναι επιτακτική ανάγκη κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εκτός όμως από τις πισίνες, τις τουαλέτες και τις πετσέτες, πρέπει να είστε προσεχτικές και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Γιατί μπορεί το καλοκαίρι να ευνοεί το σεξ, καλό είναι όμως να γνωρίζετε ότι τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα μπορεί να είναι λιγότερο επικίνδυνα μέχρι πολύ επικίνδυνα, όπως το AIDS, η ηπατίτιδα C και η σύφιλη. Το προφυλακτικό λοιπόν είναι μονόδρομος, γιατί αποτελεί το μόνο σίγουρο τρόπο για να προστατευτείτε. Οπότε πριν βγάλετε τα ρούχα σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τις κατάλληλες προφυλάξεις.

Αφού έχετε λάβει τα μέτρα σας, τόσο όταν βρίσκεστε στην παραλία όσο και όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι, καλό είναι να πάρετε μια επιπλέον προφύλαξη, ώστε να μειώσετε στο ελάχιστο την εμφάνιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων στην ευαίσθητη περιοχή. Απαραίτητος σύμμαχος σας για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το Lactacyd, το οποίο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένα σε όλες τις φάσεις της ζωής σας. Τα προϊόντα Lactacyd χαρίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας και προστατεύουν όλη την ημέρα την ευαίσθητη περιοχή, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες εμφάνισης δυσάρεστων συμπτωμάτων. Αν λοιπόν δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε από δυσάρεστες εκπλήξεις, πάρτε μαζί σας τα παρακάτω προϊόντα και περάστε ένα ανέμελο καλοκαίρι.

Lactacyd Pharma with Antibacterials, ενισχύει τις φυσικές άμυνες της ευαίσθητης περιοχής. Περιέχει φυσικούς αντιβακτηριακούς παράγοντες που βοηθούν στην αναστολή της ανάπτυξης βακτηρίων και την πρόληψη των λοιμώξεων και της κακοσμίας. Κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί σε καταστάσεις που ενέχουν υψηλότερο κίνδυνο όπως θάλασσα, πισίνα, άθληση, στενά ρούχα, σάουνα, θερμούς μήνες.

Lactacyd Pharma Soothing που βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της κολπικής δυσφορίας, όπως ο ερεθισμός, ο κνησμός και η ερυθρότητα. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Μπλε Μαργαρίτας και Βισαβολόλης (γνωστά για τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους), τα οποία καθαρίζουν την περιοχή από τις ενοχλητικές εκκρίσεις και καταπραΰνουν την ευαίσθητη ή φλεγμένουσα βλεννογόνο.

Lactacyd Pharma Antifungal, με αντιμυκητιασικές ιδιότητες είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ανακούφιση από τον κνησμό, το αίσθημα καύσου, ιδιαίτερα όταν τα ούρα έρχονται σε επαφή με την περιοχή, τον πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και τον ερεθισμό που προκαλεί η μυκητίαση. Ενδείκνυται ως μέτρο πρόληψης ή ως συμπληρωματική αγωγή στη θεραπεία κατά της μυκητίασης του κόλπου.

Lactacyd Wipes – Μαντηλάκια. Τα υγρά μαντηλάκια Lactacyd είναι εμποτισμένα με φυσικό L-γαλακτικό οξύ που σέβεται τη φυσική ισορροπία και την προστασία της ευαίσθητης περιοχής σας. Εμπλουτισμένα με αλλαντοΐνη, γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Πρακτικά, απαλά και ήπια μαντηλάκια καθαρισμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, κάθε μέρα για φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση!

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα ξένοιαστο και πανέμορφο καλοκαίρι, έχοντας πάντα μαζί σας τα προϊόντα Lactacyd, γιατί το αξίζετε!

#LoveYourSelfFirst

www.lactacyd.gr

https://www.facebook.com/LactacydGreece/

Keywords
Τυχαία Θέματα