Αστρολογία από την άλλη πλευρά

Είμαι ερευνήτρια με καλές πηγές και οι πληροφορίες που δίνω είναι ψαγμένες. Μπορεί να μην είμαι πτυχιούχος Αστρολόγος ή Φενγκσουίστρια, όμως έχω διαίσθηση και εμπειρία. Ετοίμασα μία σύνοψη βάσει των εγκυρότερων αστρολόγων του εξωτερικού.

Κι’ αν δεν σας αρέσει το ζώδιό σας, κρατήστε ότι λέει ο ωροσκόπος σας. Όλο και κάτι καλό θα βρείτε.

Τοξότης

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, από τις 23/12 θα βάλετε ένα μεγάλο μακροπρόθεσμο στόχο, που μέχρι πρότινος σας φαινόταν άπιαστος και τώρα νιώθετε τη σιγουριά ότι θα τον πετύχετε.Ο Τοξότης είναι το ζώδιο του ‘εργένη’, γιατί δεν του αρέσει
να δεσμεύεται σε σχέσεις. Όμως, κάποτε έρχεται η στιγμή στη ζωή σας που το να μην είναι μαζί με το άτομο που γουστάρει τον πονάει πολύ περισσότερο από όταν νιώθετε ‘δεσμευμένοι’. Και αυτό το μήνα, ειδικά μεταξύ 12 και 13/12, μπορεί να νιώσει ευτυχία και αισιοδοξία.Σας συνιστώ ένα ταξιδάκι αναψυχής, ειδικά αυτό το ΣΚ, ή στις 20/12 και 21/12, που έχετε πιθανότητες να κάνετε μία ωραία καινούργια γνωριμία. Αλλά και δεσμευμένοι να είστε, καλό θα σας κάνει.Η πανσέληνος στις 6/12 θα σας βάλει σε σκέψεις για μια στενή σχέση σας είτε γκομενική είτε επαγγελματική. Κυρίως θα επηρεάσει θετικά τα αισθηματικά σας και το θερμόμετρο θα ανέβει στο κόκκινο.Από τις 21/12, με τη νέα σελήνη, ασχοληθείτε με τα οικονομικά και τις αποταμιεύσεις σας. Αν σκοπεύετε να ζητήσετε αύξηση στη δουλειά σας, κάντε το τότε. Γιατί όσο περνάνε οι μέρες τόσο θα μειώνεται η θετική επιρροή της νέας σελήνης στα οικονομικά σας.Μην αφήνετε να σας προσπερνάνε τα καλά της ζωής. Απολαύστε τα. Ναι, υπάρχουν.

Αιγόκερως

Οι 2 τελευταίες εβδομάδες του μήνα σηματοδοτούν μία κρίσιμη καμπή. Στις 21/12, έχετε 5 πλανήτες με το μέρος σας και μάλιστα αυτούς που κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα και φέρνουν μεγάλη επιτυχία σε ότι κάνετε.Προβλέπονται λεφτά (χε, χε, χε Αιγόκεροι), ευτυχώς δηλαδή γιατί έχετε πολλά έξοδα και ειδικά εσείς πιο πολύ από τα άλλα ζώδια. (Χε, χε, χε Αιγόκεροι). Μην κλαίτε, τα βγάζετε πέρα.Κάποια από αυτά τα έξοδα έχουν σχέση με το σπίτι σας, διακόσμιση ή μετακόμιση. Πρέπει να τακτοποιήσετε ένα θέμα που αφορά το σπίτι σας και απ’ ότι φαίνεται τώρα βρίσκετε λύση που είναι μια έκπληξη από το πουθενά.Αν επιδιώκετε αλλαγή στα επαγγελματικά, έχετε την εύνοια των άστρων. Οι προϊστάμενοί σας πείθονται (επιτέλους) για την αξία σας και παίρνουν το μέρος σας (και πάλι επιτέλους). Στις 21/12, αρχίζετε κάτι καινούργιο που σας συναρπάζει. Διαλέξτε προσεκτικά πού θέλετε να στρώσετε για να κοιμηθείτε. Και απ’ ότι φαίνεται, το κρεβάτι αυτό είναι βασιλικό.Στα αισθηματικά, τις γιορτές λάμπετε και έχετε κατακτήσεις. Φτιάξτε μαλλί, νύχια, μέηκαπ. (Όταν θέλετε) είστε σέκσυ. Η πρωτοχρονιά σας είναι ερωτική και με τη σελήνη στον Ταύρο, φέρνει σταθερότητα και επιτυχία στα αισθηματικά σας.

Υδροχόος

Από τον Οκτώβριο ταλαιπωριέστε στα επαγγελματικά σας και περνάτε πιεστικές καταστάσεις. Έφταιγε αυτό ο .&*()*&9 Κρόνος. Ευτυχώς τώρα αρχίζει να ξεκουμπίζεται, σας λυπήθηκε το σύμπαν.Από τις 4/12 μέχρι τις 12/1 μπαίνει ο Άρης και ο πλανήτης αυτός κάνει δυναμικά μπασίματα. Γι’ αυτό σκεφτείτε και δείτε με τη φαντασία σας αυτό που θέλετε να συμβεί, για να το δείτε μετά και να γίνεται πραγματικότητα.Με την πανσέληνο θα έχετε ρομαντικές καταστάσεις. Αν δεν έχετε σχέση τώρα είναι η ευκαιρία να βρείτε κάτι καινούργιο. Αλήθεια. Ταξιδάκι, γιορτές και γκομενικά είναι το τρίγωνο της χαράς αυτό το μήνα.Μέχρι τις 10/12 η διάθεσή σας είναι σπιτική. Αλλά όσο πλησιάζουν οι γιορτές ξυπνάει μέσα σας η κοινωνική πεταλούδα.Ευτυχώς από τον Ιανουάριο οι απαιτήσεις που θα έχουν οι άλλοι από σας μειώνονται και τα πράγματα χαλαρώνουν.

Ιχθύες

Μπαίνετε σε μια σημαντική φάση της καριέρας σας. Έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εξουσία (αφροδισιακό) και να κάνετε όλες τις σκέψεις σας πραγματικότητα. Τελειοποιήστε τη στρατηγική σας και θα δείτε.Η ζωή σας αλλάζει κατακόρυφα με τη νέα σελήνη στις 21/12. Έχετε πολύ ενέργεια όπως είπαμε, ούτε στήλος της ΔΕΗ, οπότε βγείτε έξω, φάτε, πιείτε, διασκεδάστε.Κάποιοι φίλοι σας είναι πολύ ισχυρά άτομα, εκμεταλλευθείτε τους, με την καλή έννοια, για να κάνετε νέες γνωριμίες και να κινηθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά.Δουλεύατε σαν το σκύλο τον τελευταίο καιρό, αλλά τώρα το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε τις 2 τελευταίες εβδομάδες του μήνα.Για τα γκομενικά περιμένετε λίγο και τους επόμενους μήνες θα δείτε το φως σας. Προς το παρόν ευχαριστηθείτε τις γιορτές.

Κριός

Σας υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Δεν μιλάω μόνο για κοινωνικά αλλά και για τα αισθηματικά. Μάλιστα. Αν είστε μόνος/η γνωρίζετε ένα άτομο που σας εξιτάρει. Αν είστε σε σχέση,έχετε καλές εξελίξεις, χωρίς να σας πρίζουν τα σερβίτσια (σημαντικό για το ευέξαπτο κριάρι) και μέχρι την πρωτοχρονιά έρχεστε ακόμα πιο κοντά. Συμβίωση, αρραβώνας, γάμος, τι να πω, εσείς ξέρετε καλύτερα.Ο ήλιος λάμπει πάνω σας και σας φέρνει επιβράβευση, ευκαιρίες, επιτυχίες. Μια και λέω για ευκαιρίες, να έχετε ανοιχτό το κινητό και το email σας, μην χαλαρώνετε. Στα επαγγελματικά δεν κάνετε διακοπές γιατί τώρα καρποφορούν οι προσπάθειές σας και οι επιτυχίες έρχονται.Σας προειδοποιώ: Στις 14/12 κάποιος ανώτερός σας στη δουλειά έχει αμφιβολίες για σας και νομίζει ότι θέλετε να την κοπανήσετε. Το καλό που σας θέλω, κοιτάξτε να πείσετε αυτό το άτομο για τις καλές σας προθέσεις. Έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε αυτή τη δυσκολία σε ευκαιρία και στις 21/12 με τη νέα σελήνη, μεγάλη πόρτα θα διαβείτε. Σας έρχεται ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δώρο, μία καινούργια δουλειά ή προαγωγή ή κάποια σημαντική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.Και από τις 23/12 τακτοποιούνται και τα οικονομικά σας. Τίποτε άλλο θέλετε, αγαπητέ Κριέ;

Ταύρος

Επιτέλους δεν έχουμε ανάδρομο Ερμή (τον βρίζει όλη η Ελλάδα) μέσα στις γιορτές. Αυτό είναι καλό για σας, γιατί το Νοέμβριο σκιστήκατε από τα έξοδα. Ευτυχώς το Δεκέμβριο θα έχετε καιέσοδα. Έχετε λειώσει στη δουλειά και σας αξίζει μία καλή ανταμοιβή.Τα κακά νέα είναι ότι ακόμα αργείτε να ξεκουραστείτε, τα καλά όμως είναι ότι έρχονται ακόμα περισσότερες δουλειές και προτάσεις συνεργασίας, μέχρι και τον Ιανουάριο. Μπορεί να είναι στο τομέα της επικοινωνίας, του Internet και των social media, ακόμα και τηλεόραση (έτσι μου λέει ένα πουλί από το υπερπέραν).Μετά τις 21/12 κάνετε ένα ταξιδάκι ανα-ψυχής κυριολεκτικά. Όμως να έχετε ανοιχτό το κινητό σας γιατί θα σας πάρουν τηλ να σας προτείνουν δουλειά. Μην γκρινιάζετε.Στα αισθηματικά, μία μόνιμη σχέση σας ταλαιπωρεί. Μπορεί να υπάρχει και ένα θέμα υγείας στη μέση. Σας λυπάμαι γιατί εσείς τρέχετε για όλους και όλα. Μην βάζετε τα κλάμματα, έχω και καλά νέα. Από τις 23/12, που ξεκουμπίζεται ο Κρόνος από το Σκορπίο, το θέμα υγείας τακτοποιείται και οι δοκιμασίες σας σταματάνε, τουλάχιστον για 6 μήνες.Αν σκοπεύετε να χωρίσετε και δεν το έχετε κάνει ακόμα, τώρα να τελειώνετε. Κλείστε εκκρεμότητες, διαζύγια και μετακομίσεις, έτσι ώστε το 2015 να έχετε το πεδίο ελεύθερο για νέες κατακτήσεις.

Δίδυμος

Μέχρι τώρα σας έκανε σεκς ο Δίας και ο Κρόνος (hard core) και αρκετοί ακόμα.Όμως, από τις 6/12 τα αισθηματικά μπαίνουν σε καλή φάση και μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Δεν ξέρω αν το Πρόσωπο θα είναι φίλος/η που θα τη δει αλλιώς, ή γνωριμία από φίλους. Πάντως οι φίλοι που είναι μεγάλο στήριγμα για σας, θα παίξουν κάποιο ρόλο. Κατά τις 9/12 βλέπω εξελίξεις.Το Νοέμβριο καταξοδευτήκατε, πιστωτικές, δάνεια, λογαριασμοί, ΕΝΦΙΑ. Ευτυχώς όμως τα οικονομικά τακτοποιούνται. Μείνετε ήσυχοι γιατί ο Άρης φεύγει από τον Αιγόκερω. Επίσης, στις 21/12 σας έρχεται ένα δώρο, μπόνους, κάτι χρηματικό τέλος πάντων που θα είναι ανακούφιση.Στις 21/12 να κάνετε και τα ιατρικά τσεκάπ. Δεν το λέω για να ανησυχήσετε, ίσα-ίσα για να μην ανησυχείτε. Τον τελευταίο χρόνο είχατε ένα θέμα υγείας αλλά τώρα ησυχάστε γιατί ο Κρόνος φεύγει από τον Σκορπιό και τα πράγματα θα βελτιωθούν, πείτε το και στο γιατρό σας. Ξεκινάτε τον καινούργιο χρόνο σε καλή φυσική κατάσταση.Στις 24/12, στο οικογενειακό τραπέζι, κρατήστε ψυχραιμία και μην πλακωθείτε με το σόι σας. Πιείτε το Βόσπορο και κοιτάζετέ τους σα να είναι εξωγήινοι.Στις 12 και 13/12 μπορεί ένα άτομο από το παρελθόν να σας ζητήσει συγνώμη ή αν είναι πολύ γαϊδούρι για να το κάνει, κάπως να το δείξει με τη συμπεριφορά του.

Καρκίνος

Μην κουράζεστε με δουλειά και κοινωνικές υποχρεώσεις γιατί κάνετε κακό στην υγεία σας. Εδώ εφιστώ την προσοχή σας γιατί εσείς οι Καρκίνοι έχετε την τάση να θυσιάζεστε για τους άλλους και να ξεχνάτε τον εαυτό σας. Βάλτε στόχο να κοιμάστε καλά, οπωσδήποτε ένα 8ωρο.Επαγγελματικά πάτε καλά, και μέχρι τις 20/12 θα σας ασημώσουν, θα σταματήσουν οι εντάσειςμε συνεργάτες σας και θα κερδίσετε μια δουλειά από τον ανταγωνισμό.Στις 21/12 έρχεστε πιο κοντά στην οικογένειά σας και στους ανθρώπους που σας αγαπάνε. Και ο σκληρός Κρόνος φεύγει από τον τομέα των σχέσεων που σας βασάνισε τόσο για πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει ότι τις γιορτές ηρεμείτε. Να ξέρετε ότι στα αισθηματικά σας περιμένουν κι’ άλλες αναποδιές από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβριο που ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος (λες και δεν του φτάνανε όλα τ’ άλλα). Όμως μετά από αυτό ξεκουμπίζεται και μάλιστα για δεκαετίες.Ο Δεκέμβριος είναι για σας ο μήνας της οικογένειας και της αγάπης. Συγκεντρωθείτε μόνο σε ότι σας κάνει ευτυχισμένους και αφήστε τα δύσκολα για λίγο αργότερα που θα ξεκαθαρίσουν από μόνα τους, και μάλιστα γρήγορα.

Λέων

Στις 21/12, με τη νέα σελήνη, προκύπτει κάτι καλό επαγγελματικά, από εκεί που δεν το περιμένατε, μια καινούργια δουλίτσα ίσως που σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε δημιουργικά.Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας της φιλίας, των νέων γνωριμιών και με πολλές προσκλήσεις για πάρτυ. Να πάτε σε όλα, σας παρακαλώ. Αν έχετε σχέση τότε να καθήσετε στ’ αυγά σας, με το Αίσθημα. Ωραίο ΣΚ για σχεσάκιες είναι 20-21/12. Για τους ελεύθερους, μια καλή ημερομηνία για γκομενικά είναι η 13/12.Στον έρωτα, αν έχετε σοβαρή σχέση, τα πράγματα γίνονται σοβαρότερα Χριστουγενιάτικα ή Πρωτοχρονιάτικα, από τις 21/12 μέχρι και γάμος. Αυτό γιατί ο Άρης μπάινει στον οίκο του γάμου και των δεσμεύσεων από τις 23/12 και αυτό έχει να σας συμβεί από το 1985 (αν είχατε γεννηθεί τότε). Είσαστε ώριμοι για να επισημοποιήσετε μία σοβαρή σχέση.Αν πάλι αυτή τη στιγμή με βρίζετε, γιατί είστε μόνοι εδώ και καιρό, κάνετε λάθος γιατί και για σας έχω κάτι. Εμφανίζεται η Αφροδίτη και με τη μαγική της ενέργεια, σας κάνει να λάμπετε και να μαγνητίζετε. Συν Αθηνά/Αφροδίτη και χείρα κίνει, πηγαίνετε κομμωτήριο, κουρείο, πάρτε και ένα καινούργιο ρούχο, σέκσυ κατά προτίμηση, για να το βάλετε τώρα τις γιορτές.

Παρθένος

Μετά την Πανσέληνο 6/12, έχετε απρόσμενα καλά νέα για ευκαιρίες που σηματοδοτούν μία σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σας. Αναλαμβάνετε ευθύνες, αξιοποιείτε τα ταλέντα σας και πληρώνεστε καλά.Από τις 23/12 και για τα επόμενα 3 χρόνια, το σπίτι σας αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Γιατί σας μπαίνει ο Κρόνος (με την καλή έννοια) και φέρνει σκληρή δουλειά, αυτοπειθαρχία και εκπλήρωση στόχων που θεωρούσατε ακατόρθωτους. Όσο προσπαθείτε δεν βλέπετε άμεσα αποτελέσματα. Μην απελπίζεστε (σας ξέρω) και τα βάφετε μαύρα. Ο Κρόνος έρχεται για να ξεπεράσουμε δοκιμασίες και να πάρουμε μαθήματα, και με το που φεύγει, τότε ΤΣΑΦ έρχονται όλα τα καλά και η ανταμειβή μας και μάλιστα μένουν για πολύ καιρό.Εκτός απο δουλεια, τα ερωτικά σας πάνε πολύ καλά, ιδίως μετά τις 21/12. Αυτό εξηγείται επιστημονικά γιατί η νέα σελήνη είναι στον Αιγόκερω που είναι ένα ζώδιο που σας αρέσει και έχετε και από πάνω σας 5 πλανήτες που ευνοούν τα γκομενικά. Αν είστε μόνοι, μπορεί να γνωρίσετε ένα καινούργιο Πρόσωπο. Οι δεσμευμένοι ευχαριστίεστε την παρέα του συντρόφου σας, πολύ περισσότερο απ’ όλη τη χρονιά.Η θέση της Αφροδίτης δείχνει ότι το άτομο με το οποίο είστε μαζί -ή για τους ελεύθερους το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι- σας ταιριάζει πολύ και η σχέση σας είναι αρμονική. Τέλος Δεκεμβρίου τα ερωτικά σας είναι τόσο high όσο δεν ήτανε εδώ και χρόνια. Έτσι την Πρωτοχρονιά νιώθετε (επιτέλους) ευτυχία και ηρεμία, για να καταλάβετε ένα σας λέω μόνο, η σελήνη είναι στον αγαπημένο σας Ταύρο και μαζί με όλους τους πλανήτες του Αιγοκέρου ενισχύουν με κάθε τρόπο τον τομέα των σχέσεων και της αρμονικής επικοινωνίας.

Ζυγός

Εδώ και πολύ καιρό σας έχει πιάσει απελπισία γιατί οι κόποι σας δεν ανταμείβονται. Ναι, σας αδίκησαν. Αλλά τώρα μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Τα βασανιστήριά σας τελειώνουν μετά τις 23/12 όπου ο Κρόνος φεύγει από τον τομέα των οικονομικών που είχε κατσικωθεί εδώ και 2 χρόνια και σας χτύπαγε σαν χταπόδι.Χρησιμοποιείστε τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και τα μαθήματα που πήρατε από τα παθήματα του Κρόνου.Το ΣΚ 12-13/12 έχετε τύχη, χαρά και δύναμη. Οι φίλοι σας υποστηρίζουν. Μέχρι τις 4/1 σας έρχεται ο Άρης με χριστουγενιάτικα δώρα, αγάπη, έρωτες, πάρτυ, διασκέδαση και μία εκδρομή. Σας βοηθά να φτιάξετε τη ζωή σας. Μέχρι και μωρό μπορεί να σας φέρει, αρκεί να κάνετε και εσείς κάτι γι’ αυτό.Από τις 21/12 και μέχρι το τέλος του μήνα, έρχεστε κοντά στην οικογένειά σας, σας υποστηρίζουν οι δικοί σας άνθρωποι αλλά και τους βοηθάτε και εσείς. Ο μεγάλος σας προβληματισμός αφορά το χώρο που μένετε ή που θέλετε να μείνετε τους επόμενους μήνες.Η πρωτοχρονιά σας φέρνει δημιουργική έμπνευση και μπορεί να σας έρθει όρεξη να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση και να ανανεώσετε το σπίτι σας με καινούργια αντικείμενα. Αν βρείτε προσφορές και εκπτώσεις, ορμήξτε και μην διαστάζετε, θα βρείτε πολύ καλές ευκαιρίες.Πάντως εκτός από έπιπλα, η πρωτοχρονιά σας βρίσκει με διάθεση ζευγαρώματος.Να προσέχετε τον εαυτό σας και να ευχαριστηθείτε τα δώρα της ζωής, μικρά ή μεγάλα, που σας φέρνει ο Δεκέμβριος.

Σκορπιός

Σας έχει ταλαιπωρήσει η Εφορία, όμως αυτό το μήνα μπορείτε να συμμαζέψετε τα οικονομικά σας. Βάλτε κάτω όλα τα δεδομένα και λογαριασμούς και θα δείτε ότι ευτυχώς ότι βγαίνετε και ότι από κάπου μπορεί να σας έρθουν κάποια λεφτουδάκια.Σας έρχονται αρκετά συμβόλαια που πρέπει να υπογράψετε και σας πιέζουν να το κάνετε σύντομα. Εσείς όμως βράχος. Ζητήστε τη συμβουλή ανθρώπων που εκτιμάτε, γιατί μπορεί να υπάρχει πρόθεση να σας ρίξουν κάπου ίσως και στα οικονομικά. Προσοχή: Αν σας πέσει μία διαπραγμάτευση ή ένα συμβόλαιο χριστουγενιάτικα (ίδιως παραμονή) μην βιαστείτε να υπογράψετε σημαντικά χαρτιά, περιμένετε μια-δυο μέρες.Περνάτε πολύ χρόνο με την οικογένειά σας και έρχεστε πιο κοντά με τα αδέρφια σας.Όσο πλησιάζουν οι γιορτές, ετοιμαστείτε για ταξίδι όπου μπορεί να τύχει κάτι γκομενικό. Ή υπάρχει το ενδεχόμενο να γνωρίσετε κάποιον λίγο πριν πάτε ταξίδι, όποτε να σιχτιρίζετε την ώρα που φύγατε. Κρατήστε επαφή sms, facebook και μην ανησυχείτε εκεί θα είναι το Πρόσωπο όταν επιστρέψετε.Πάντως στα ερωτικά προβλέπονται αλλαγές μέσα στους επόμενους μήνες.

Keywords
αστρολογια, το φως, νέα, επιρροή, ζωδια σημερα, λύση, Πρωτοχρονιά, αρης, δεη, βγείτε, πιείτε, φως, εξιτάρει, email, ελλαδα, media, τηλ, εκκρεμότητες, ενφια, εξωγηινοι, σημαίνει, πηγαίνετε, δουλεια, εξηγείται, προσφορες, εκπτωσεις, sms, facebook, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Παραμονή Πρωτοχρονιάς, βασιλικος γαμος, έκλειψη σελήνης, διακοπες δεη, www.facebook.com, αξια, αθηνα, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, η ζωη ειναι ωραια, ητανε μια φορα, η ζωη, αποτελεσματα, ημερομήνια, βγείτε, πλανητες, διακοσμηση, το θεμα, αφροδιτη, γαμος, δανεια, δουλεια, δωρα, επιπλα, εφορια, θεμα, καριερα, μωρο, νυχια, ονειρα, πτυχιουχος, σεληνη, τηλεοραση, τοξοτης, τυχη, υγεια, φυσικη, φως, χταποδι, ωροσκοπος, ωρα, email, αγαπη, αυγα, αυξηση, αισιοδοξια, αξιζει, αμφιβολιες, αρραβωνας, ατομο, πηγαίνετε, εβδομαδες, βρειτε, γινεται, γινονται, γνωριμια, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, δωρο, ευκαιρια, ευτυχια, υπαρχει, εκκρεμότητες, εμπνευση, ενεργεια, εννοια, εξελιξη, εξηγείται, εξιτάρει, εξοδα, επιρροή, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηλιος, ηρεμια, οικο, κινητο, κρονος, κομμωτηριο, λαθος, λεφτα, λύση, ματι, μηνες, μπορειτε, μονα, ξερετε, ο ηλιος, οικογενεια, οπωσδηποτε, πεδιο, πεταλουδα, πιείτε, πιθανοτητες, πιο πολυ, πορτα, παρτυ, ποναει, ρολο, συγνωμη, συντομα, σκεψεις, σοι, σπιτι, στο κοκκινο, συμπαν, ταση, τηλ, το φως, φαντασια, φορα, χαρα, ψυχραιμια, δουλειες, ειπαμε, εκδρομη, ερωτες, φιλοι, ιατρικα, κρεβατι, media, πηγες, πληροφοριες, σημαίνει, sms, ταξιδι, θερμομετρο, θετικα, υγειας, ωραιο, χερια
Τυχαία Θέματα