Αποδράστε από την καθημερινότητα και χαλαρώστε στο Hiltonia Spa

Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα Precor USA, διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για ένα πλήρες πρόγραμμα σωματικής άσκησης, ενώ τα μηχανήματα Power Plate θα δώσουν τη λύση σε όσους επιθυμούν μυϊκή τόνωση σε 10 μόνο λεπτά! Για όσους αγαπούν την εναλλακτική άσκηση, το Hiltonia Spa διαθέτει και ένα πλήρως εξοπλισμένο Studio

Pilates. Ο χώρος διαθέτει φυσικό φως, έχει υπέροχη θέα στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου και στα 85 τ.μ. της έκτασής του διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για ένα πλήρες και αποτελεσματικό πρόγραμμα Pilates: 3 μηχανήματα Reformer, 1 Cadillac, 1 Lader Barrel, 3 Spine Correctors, 1 Bosu Ball, 1 Wunda Chair και τις ειδικές μπάλες Pilates. Το έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό του Hiltonia θα καταρτίσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μπορείτε να επιλέξετε ατομικά μαθήματα, ιδιαίτερα 2-3 ατόμων ή ομαδικά μαθήματα 4-5 ατόμων.

Φυσικό φως διαθέτει και η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, διαστάσεων 16 X 9 μ., η οποία περιλαμβάνει συσκευές αντιθέτου κολύμβησης, θεραπευτικού μασάζ, υδρομασάζ τοίχου, σύστημα φυσαλίδων δαπέδου, νεροκουρτίνα, χειρολαβές και μπάρες άθλησης. Ένας ευχάριστος τρόπος για να γυμναστείτε κάτω από το νερό είναι το acqua aerobic, ενώ υπάρχει και ποδήλατο νερού, για όσους αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης. Αφιερώστε οπωσδήποτε λίγο χρόνο στο Silent Room, όπου θα χαλαρώσετε στις θερμαινόμενες πολυθρόνες, απολαμβάνοντας ένα ζεστό τσάι ενώ αξίζει να επισκεφθείτε τη σάουνα, το χαμάμ και το υδρομασάζ για πλήρη αποτοξίνωση και αναζωογόνηση.

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το κομμωτήριο του Hiltonia Spa, όπου μια ομάδα ειδικών θα σας περιποιηθεί, αναδεικνύοντας τον πιο όμορφο εαυτό σας: κούρεμα, χτένισμα, βαφή, ανταύγειες, μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση.

Για να γίνετε μέλη του Hiltonia Spa τηλεφωνήστε στο 210-7281801. Ρωτήστε για τη συνδρομή που συνδυάζει και την εξωτερική πισίνα, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλους τους χώρους, όλο τον χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.hiltonia.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα